• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת שיש עם קרמבל
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת שיש עם קרמבל

    לפעמים כל מה שצריך ליד הקפה זו עוגה בחושה, העוגה הזו קלה להכנה, כמה דקות ויש לכם עוגה ריחנית, רכה ומפנקת

     

    2 אינגליש קייק

    חומרים

    4 כוסות (560 גרם) קמח
    2 כוסות (400 גרם) סוכר
    150 גרם מרגרינה או חמאה
    1/2 כוס (120 מ"ל) שמן
    2 שקיות סוכר ווניל
    4 ביצים
    1 כוס (240 מ"ל) מיץ תפוזים
    1 שקית אבקת אפיה
    3/4 כוס קקאו
    1/2 כוס (120 מ"ל) מים רותחים
    1/2 כוס (100 גרם) סוכר
    1/2 כוס (120 מ"ל) שמן

    אופן ההכנה:

    • מערבבים בוו גיטרה או במעבד מזון בפולסים קמח, סוכר חמאה/מרגרינה , שמן וסוכר ווניל עד לקבלת פירורים
    • שומרים בצד כוס מהתערובת
    • ליתרת התערובת מוסיפים ביצים, מיץ תפוזים ואבקת אפיה ומערבבם לאיחוד
    • בנפרד מערבבים קקאו, מים רותחים , סוכר ושמן
    • יוצקים לתבניות חלק מהתערובת הבהירה, יוצקים מהתערובת הכהה ומכסים בשאר התערובת הלבנה, מערבבים קלות בעזרת שיפוד
    • מפזרים את הפירורים ששמרנו בצד
    • אופים בחום של 175 מעלות כ25 -30 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.

     

    צילום: אסף אמברם סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ybyy7z3o
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, קינוחי פרווה תגיות: בחושה, פרווה, שיש
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    24 תגובות

    1. רחל דצמבר 19, 2018 בשעה 6:34 am הגב

      את פשוט השראה

    2. חני הירש דצמבר 25, 2018 בשעה 5:58 pm הגב

      הכנתי אותה השבת טעימה בטרוף. תודה על עוד מתכון מוצלח.. מאוהבת במתכונים שלך

      • malky adler דצמבר 27, 2018 בשעה 9:55 am הגב

        תודה רבה, איזה כיף לשמוע

    3. סיגל פברואר 9, 2019 בשעה 4:28 pm הגב

      עוגה נהדרת. אי אפשר להפסיק לאכול

      • malky adler פברואר 9, 2019 בשעה 5:42 pm הגב

        תודה רבה סיגל, כיף לשמוע

    4. אורטל ספטמבר 17, 2019 בשעה 9:35 am הגב

      מלכיי עוגהה מהמממתת!!! חווסללההה בשבת!

      באיזו כוס מדידה את משתמשת? הבלילה שלי יצאה יותר מ2 אינגליש..

      • malky adler ספטמבר 18, 2019 בשעה 6:25 am הגב

        אני משתמשת במשקל או כוס מדידה אוניברסלית. ייתכן שהתבנית קצת קצרה יותר

    5. יונית נובמבר 20, 2019 בשעה 7:42 pm הגב

      כמה שמן אפשר, אם בכלל, לשים במקום מרגרינה או חמאה?

      • malky adler נובמבר 21, 2019 בשעה 6:13 am הגב

        לא ניסיתי להמיר, אבל מן הסתם תתקבל טקסטורה לגמרי שונה

    6. נעמה ספטמבר 24, 2020 בשעה 4:03 am הגב

      הכנתי. יצא מושלם!!?
      איך שומרים טרי? אפשר במקרר או עדיף בפריזר?
      אגב, הבאתי להורים שלי אחת. כעסו עלי שאני הורסת דיאטות…?
      תודה רבה רבה!

      • malky adler ספטמבר 24, 2020 בשעה 7:17 am הגב

        לא שומרים עוגות בחושות במקרר, זה גורם להן להתיישן (להתייבש) או במקפיא או בקופסה על השיש.

        • נעמה ספטמבר 24, 2020 בשעה 2:45 pm הגב

          אוקי רק שאלתי…
          תודה

          • malky adler ספטמבר 25, 2020 בשעה 5:53 am הגב

            ואני רק הסברתי. תודה ושמחה שאהבו את העוגה. 🙂

    7. זהבי ספטמבר 24, 2020 בשעה 6:55 pm הגב

      אני רוצה להכין בתבנית עגולה, באיזה קוטר להשתמש.
      הכנתי כבר מספר מתכונים מהאתר ויצאו מוצלחים לגמרי?

      • malky adler ספטמבר 25, 2020 בשעה 5:54 am הגב

        לדעתי זה יספיק לקוטר 22.
        איזה כיף לשמוע שהכנת ואהבת. תודה 🙂

    8. רעות אפריל 15, 2021 בשעה 6:38 pm הגב

      תודה על מתכונים אלופים לפני הכל
      לגבי העוגה הזו אפיתי אותה כ-35 דקות אבל בפנים היא לא היתה אפויה בכלל?!

      • malky adler אפריל 15, 2021 בשעה 6:41 pm הגב

        האם אפית בטורבו? אני אופה בחושות בטורבו.
        בכל מקרה יש לבדוק עם קיסם שהעוגה אפויה. מכניסים קיסם ואם יוצא עם נקי העוגה מוכנה. אם לא יש לאפות עוד. כל תנור מתנהג אחרת.

    9. רעות אפריל 15, 2021 בשעה 6:49 pm הגב

      תודה, נאמץ זאת לפעם הבאה.
      בכל אופן כל שבת נהנית ממתכון אחר שלך
      השבת זה הרולדיות קפה שיצאו מצוין!!

    10. רחלי פברואר 26, 2023 בשעה 2:35 pm הגב

      שאלה- אם אני עושה בתבנית עגולה קוטר 19 עם חור כמה תבניות יוצא מהכמות הזו?
      ועד איזה גובה למלא את התבנית?
      אני רוצה להכין את זה למשלוחי מנות…
      תודה רבה!

      • malky adler פברואר 27, 2023 בשעה 8:27 am הגב

        זה מתאים פחו או יותר לקוטר 24
        יש מצב שיספיק לך ל2 כאלו

        • רחלי פברואר 27, 2023 בשעה 11:28 am הגב

          תודה רבה.
          ועוד שאלה ביצים בגודל m או L ?

          • malky adler פברואר 27, 2023 בשעה 11:32 am הגב

            מדיום

    11. חיה אפריל 21, 2025 בשעה 8:02 am הגב

      היי
      המתכון נראה מעולה רק שאני רוצה את העוגה פרווה ואני לא לא משתמשת במרגרינה השאלה מה אני יכולה לשים במקום ? שמן קוקוס ? מה את ממליצה ?
      תודה רבה !
      אגב נתקלתי במתכון באתר פרוג כי חפשתי עוגה בסגנון קוגלהוף זה הרעיון?
      תודה רבה !

      • malky adler אפריל 22, 2025 בשעה 6:36 am הגב

        יכולה לנסות עם שמן קוקוס, אבל דווקא בבחושות יש המון עוגות שלא צריך להמיר והן מראש פרווה עם שמן

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס