עוגת תותים קלה וטעימה, הבישקוטים סופגים את הנוזל ונמסים בפה, קלילה ויפה.
תבנית 20 על 30
חומרים:
1 חבילה בישקוטים
1/2 כוס חלב או חלב סויה/חלב קוקוס
לקרם
2 מכלי שמנת מתוקה או צמחית
200 גרם תותים קפואים או טריים (בעונה)
50 גרם (1/2 חבילה ) אבקת סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
- טוחנים את התותים
- מקציפים שמנת עם אבקת סוכר ופודינג לקצפת רכה
- מוסיפים את התותים וממשיכים להקציף לקרם יציב
- טובלים בישקוטים בחלב ומסדרים שכבה בתבנית, מורחים מחצית מהקרם
- מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בחלב ומעל את מחצית הקרם השנייה
- מפזרים שברי פטל מיובש (ניתן להשיג בחנויות מתמחות) או מגרדים שוקולד.
- מאחסנים מספר שעות במקרר לספיגת טעמים
צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yc66u5o4
ניתן להשתמש בביסקוויטים במקום בביסקוטים?
אפשרי, אבל קחי בחשבון שהתוצאה לגמרי שונה
אם כך אז אמשיך לנסות להשיג…
יש לך אולי מידע היכן ניתן לרכוש ביסקוטים באזור חיפה / ירושלים?
אני חושבת שיש בשופרסל
תודה על התשובות מלכי,
לגבי השבירי פטל מיובש – בסקירה של קרוב לעששרה חנויות אפיה באזור חיפה – קריות, לא מצאתי,
מכירה אולי חנות באזור המרכז / ירושלים שניתן להשיג את זה עם הכשר?
יש אצל מייסטר, תבדקי איפה הוא משווק ומוכר