• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    פאי לימון פטנט
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    פאי לימון פטנט

    זה הפאי לימון הכי קל שהכנתם! כמה דקות הכנה, חומרים זמינים ואפילו לא צריך מיקסר!!

    בצק פריך ומעליו קרם לימון אפוי.

    זה לא פאי לימון קלאסי עם קלתית קרם מבושל ומרנג, אלא בצק פריך ללא ביצה, סוג של סבלה אפוי שמעליו קרם לימון קל מאד להכנה שאופים יחד עם הבצק.

    מפדרים באבקת סוכר ומתענגים.

    אני הכנתי את הבצק פרווה עם שמן קוקוס. אפשר להכין עם חמאה או מרגרינה.

    תבנית קוטר 22

    חומרים:

    לבצק:

    210 גרם (כוס וחצי) קמח

    75 גרם (1/3 כוס) סוכר

    100 גרם (1/2 כוס) שמן קוקוס – אפשר להמיר ב125 גרם חמאה או מרגרינה

    למלית לימון

    250 גרם (כוס) מיץ לימון

    גרידה מלימון אחד

    200 גרם (כוס) סוכר (אם אתם אוהבים מתוק תוסיפו עוד 50 גרם סוכר)

    4 ביצים

    35 גרם (1/4 כוס) קמח

    לפידור:

    אבקת סוכר

    טארט לימון אפוי

    אופן ההכנה:

    בצק

    • מערבבים את כל חומרי הבצק במעבד מזון או ביד עד לקבלת תערובת פירורית
    • שוטחים בתבנית, לא דוחסים יותר מדי
    • אופים בחום של 170 מעלות 15 דקות

    מילוי

    • טורפים את כל חומרי המלית עד לקבלת תעורבת ללא גושים
    • יוצקים בזהירות על הבצק האפוי חלקית
    • אופים עוד 25 דקות
    • מצננים ומפדרים אבקת סוכר בנדיבות (אם אתם לא מפדרים סמוך להגשה, ממליצה להשתמש באבקת סוכר שמיועדת להקפאה ואינה נמסה- ניתן להשיג בחנויות מתמחות)

     

    טארט לימון אפוי

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y4aue9ej
    שיתוף
    פורסם ב: טארטים, קינוחי פרווה, קינוחים לסעודת שבת תגיות: לימון, פרווה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    44 תגובות

    1. חיה ינואר 20, 2021 בשעה 10:01 am הגב

      זה שהמרת את החמאה בשמן קוקוס זה השפיע בטעם?
      היה לקלתית טעם של קוקוס?

      • malky adler ינואר 20, 2021 בשעה 10:02 am הגב

        ממש לא הורגש טעם של קוקוס

        • רעות דצמבר 30, 2021 בשעה 12:26 am הגב

          היי שתי שאלות
          1. המיץ לימון מלימון אמיתי או מבקבוק?
          2. כמה זה בעצם גרידת לימון? והאם זה עם הקליפה?
          תודהה

          • malky adler דצמבר 31, 2021 בשעה 7:20 am הגב

            1 ברור שמיץ סחוט טרי
            2 גרידת לימון זה קליפת לימון מגורדת

    2. ענבל ינואר 20, 2021 בשעה 10:09 am הגב

      כשמכינים את הבצק, שמן הקוקוס צריך להיות נוזלי או מוצק?

      • malky adler ינואר 20, 2021 בשעה 10:41 am הגב

        מוצק. במזג אויר החורפי עכשיו הוא קשה גם בטמפרטורת חדר

    3. זהורית ינואר 20, 2021 בשעה 10:30 am הגב

      נשמע מעניין. אני ממש, אבל ממש! אוהבת פאי לימון. מקווה שזה יהיה גם טעים כי הוא בהחלט קליל יותר..
      אנסה..
      תודה רבה!

      • malky adler ינואר 20, 2021 בשעה 10:46 am הגב

        זה לא טעם של פאי לימון קלאסי עם קרם מבושל, אשמח לשמוע אם אהבת

    4. ליאת ינואר 20, 2021 בשעה 12:00 pm הגב

      במה לדעתך אפשר להחליף את הביצים במלית כדי שהעוגה תהיה טבעונית?

      • malky adler ינואר 20, 2021 בשעה 3:47 pm הגב

        לא בטוחה שאפשר כי זה הדבר היחיד שמייצב את המלית.

    5. רוני ינואר 21, 2021 בשעה 6:56 pm הגב

      שמעתי מחברה שמשתשת ב זרעי ציה.חפשי בגוגל מתכוני עוגות לטבעונים

      • לאה פברואר 3, 2022 בשעה 9:34 pm הגב

        היי מלכי
        אפשר במקום אבקת סוכר לשים מרנג?

        • malky adler פברואר 5, 2022 בשעה 6:14 pm הגב

          בהחלט

    6. משה ינואר 21, 2021 בשעה 7:07 pm הגב

      איך ניתן להדפיס את המתכון?

      • malky adler ינואר 21, 2021 בשעה 7:46 pm הגב

        יש סימן מדפסת בסוף כל מתכון. ההדפסה רק לשימוש אישי

    7. שרית ינואר 21, 2021 בשעה 7:31 pm הגב

      היי, אם אני רוצה חמאה במקום שמן קוקוס צריך להמיס אותה או להשאיר בטמפרטורת החדר?

      • malky adler ינואר 21, 2021 בשעה 7:47 pm הגב

        חמאה קרה חתוכה לקוביות. כמו בצק פריך

    8. זהורית ינואר 22, 2021 בשעה 9:33 am הגב

      היום אכין. שאלה:
      אני פחות אוהבת את המרקם החולי של הסבלה. האם בכל זאת אפשר להוסיף ביצה לבצק? או שזה לא משמעותי?

      • malky adler ינואר 22, 2021 בשעה 11:05 am הגב

        המרקם לא יוצא חולי. אבל אם לא בא לך תכיני קלתית מבצק פריך. יש פה שילוב של מרקם יותר רך מאשר בצק פריך

    9. שושי ינואר 22, 2021 בשעה 1:15 pm הגב

      אחת העוגות! מתכון נפלא.
      תודה

    10. נטע יגר ינואר 28, 2021 בשעה 9:41 pm הגב

      האם צריך לשמור את הפאי במקרר או בטמפרטורת החדר?

      • malky adler ינואר 29, 2021 בשעה 9:34 am הגב

        בטמפרטורת חדר

    11. אופיר ינואר 29, 2021 בשעה 9:23 am הגב

      אפיתי רבע שעה את הבסיס אבל הוא עדיין היה רך ולא אפוי.
      המלית יצאה מאוד מאוד נוזלית
      לדעתי משהו לא מאוזן במתכון

      • malky adler ינואר 29, 2021 בשעה 9:33 am הגב

        אכן הבצק לא אפוי אחרי רבע שעה. הוא נאפה שוב עם המלית.
        אכן המלית נוזלית לפני האפיה.
        מאות אננשים הכינו ושלחו לי תמונות והמתכון מאד מאוזן. אם תעבוד לפי ההוראות יצא בול מה שבתמונה

    12. אופיר ינואר 29, 2021 בשעה 10:43 am הגב

      לצערי העוגה לא יצאה לי מוצלחת.
      קודם כל צריך הרבה יותר זמן בתנור כי אחרי 25 דקות היא לא הייתה אפויה מספיק.
      הטעם של הלימון חזק מדי לטעמי ואולי כדאי להפחית את הכמות.
      אולי אנסה את המתכון המקורי ללא קיצורי דרך

      • .malky adler ינואר 29, 2021 בשעה 10:56 am הגב

        לא יודעת איזה קיצורי דרך עשית, במקרה הרגע הכנתי אותה. הזמן הספיק. אולי לא אפית בטורבו ואז צריך יותר זמן.
        מוזמנת עכשיו לאינסטגרם שלי, תוכלי לראות בסטורי תמונה איך יצא בול לפי המתכון.
        לגבי מתיקות כתבתי שמי שאוהב מתוק ניתן להוסיף סוכר

        • שני אוקטובר 22, 2024 בשעה 1:15 pm הגב

          אמורים לאפות בטורבו?זה לא מצוין במתכון.

          • malky adler אוקטובר 25, 2024 בשעה 6:15 am הגב

            כן

    13. דבי ספטמבר 20, 2021 בשעה 11:32 am הגב

      שלום, נראה מעולה. ניתן להקפיא?

      • malky adler ספטמבר 23, 2021 בשעה 5:06 am הגב

        כן

    14. אור אוקטובר 5, 2021 בשעה 2:16 pm הגב

      היי.
      אני רוצה להכין כפאי אישי קוטר 8
      יש אפשרות?
      ואם כן, את יודעת כמה יוצא?
      תודהה

      • malky adler אוקטובר 7, 2021 בשעה 6:14 am הגב

        אפשר להכין גם באישי.
        את יכולה להשתמש במחשבון כאן להמרת מידות

    15. תהילה יוני 23, 2022 בשעה 7:21 pm הגב

      אפשר לחתוך לקוביות קטנות (כמו בראוניז) או הקרם יגלוש?

      • malky adler יוני 23, 2022 בשעה 8:35 pm הגב

        בהחלט אפשרי

    16. זהבית פברואר 7, 2024 בשעה 3:07 pm הגב

      הי מלכי,יש לי טראטלים קנויים מוכנים.אפשר למלא אותם במלית הזאת ולאפות כדי שתתיצב?אם כן לכמה זמן,שבסיס לא יהפוך לקרש?

      • malky adler פברואר 12, 2024 בשעה 10:30 am הגב

        אפשרי, המלית מרטיבה את הטארטלט, לדעתי לא יהפוך לקרש

    17. מיכל אפריל 28, 2024 בשעה 9:03 am הגב

      איך אפשר להפוך את הקרם למתאים לפסח?

      • malky adler אפריל 28, 2024 בשעה 3:40 pm הגב

        אפשר להכין את המתכון הזה

    18. נועה ספטמבר 29, 2024 בשעה 9:32 pm הגב

      תודה רבה על מתכון מעולה! הכנתי מספר פעמים ויצא ממש טעים.
      לגבי הקפאה – תוכלי לפרט איך לעשות את זה?
      מניחה שמקפיאים עטוף היטב אחרי שהעוגה הצטננה, אבל איך מפשירים? במקרר? חימום קצר על הפלטה?
      תודה על העזרה

      • malky adler ספטמבר 30, 2024 בשעה 3:15 pm הגב

        להקפיא בקופסה אטומה ולהפשיר במקרר או בחוץ

    19. רותי אוקטובר 14, 2024 בשעה 11:46 am הגב

      איזה כשרות יש למצרכי הקוקוס ?
      והיכן רוכשים אותם ?

      • malky adler אוקטובר 25, 2024 בשעה 6:37 am הגב

        שמן קוקוס יש גם בכשרות בדץ עדה חרדית. חפשי בסופר ובחנויות טבע

    20. דבי מרץ 9, 2025 בשעה 9:57 pm הגב

      היי,
      הכנתי ויצא טעים ממש
      השאלה אם אפשר להכין את המילוי עם תחתיות קנויות (אישי)

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 8:55 am הגב

        בהחלט

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס