הפופקורן הפך כבר מזמן לחלק בלתי נפרד מהתרבות האמריקאית וגם בארץ קנה לו אוהדים רבים.
השדרוג של פופקורן בקרמל מאד מקובל , ממליצה לכם לנסות. אז שימו סרט ותתפנקו.
חומרים:
חבילת פופקורן מוכן להכנה במיקרו
200 גרם חמאה
400 גרם סוכר חום (2 כוסות)
150 גרם גלוקוזה או סירופ תירס (1/2 כוס)
1 כפית מלח
1/2 כפית סודה לשתייה
כפית משחת או תמצית ווניל
אופן ההכנה:
- מכינים את הפופקורן לפי ההוראות על האריזה
- מרתיחים חמאה, סוכר, גלוקוזה ומלח
- לאחר הרתיחה נותנים למסה להתבשל על אש נמוכה 4 דק' ללא ערבוב
- מוסיפים סודה לשתייה ווניל ומערבבים
- יוצקים על הפופקורן ומערבבים עד שכולו מצופה בקרמל
- שוטחים ע"ג משטח סיליקון או נייר אפיה
- אופים בחום של 95 מעלות שעה, כל 15 דק' מערבבים את הפופקורן
- מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה
צילום: אלי סגל סטיילינג: מיכל ליבוביץ'
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y3lrj7gr
אפשר עם פופקורן שעושים בבית?
בהחלט