• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    פחזניות שוקולד פרלינה וקרמל
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    פחזניות שוקולד פרלינה וקרמל

    קינוח אישי טעים ומדליק, פחזנית עם קרמבל במילוי עשיר של קרם פרלינה (נוגט) עם נגיעה של קרמל מלוח ואת כל הטוב הזה גם טבלתי בשוקולד. פינוק אמיתי.

     

     

    30 פחזניות

    חומרים:

    לקרמבל

    100 גרם חמאה
    130 גרם (2/3 כוס) סוכר דמררה
    130 גרם (1 כוס פחות כף)קמח
    צבע מאכל לבן לבחירה

    לבצק רבוך (פחזניות)

    150 מ"ל חלב
    80 גרם חמאה
    קורט מלח
    כף סוכר
    120 גרם (כוס פחות כף) קמח
    3 ביצים M

    ציפוי

    350 גרם שוקולד
    100 גרם שמן
    50 גרם פולי קקאו גרוסים

    טופי קרמל

    70 מ"ל (1/4 כוס+כף) שמנת מתוקה
    70 גרם (1/3 כוס) סוכר

    1 גרם מלח ים אטלנטי ( לא חובה)
    50 גרם חמאה

     

    קרם פרלינה

    200 מ"ל חלב
    125 גרם (2 וחצי כפות גדושות) מחית לוז או מחית נוגט
    350 מ"ל שמנת מתוקה
    80 גרם שוקולד לבן
    5 גרם ג'לטין מומס ב30 מ"ל מים)

    אופן ההכנה:

    קרמבל

    • מערבבים את חומרי הקרמבל במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק
    • מרדדים בין 2 ניירות אפייה לעובי של 3 מ"מ ומקפיאים

    פחזניות

    • מרתיחים חלב חמאה מלח וסוכר בסיר עם מכסה סגור
    • מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים נמרצות עד שהבצק שמתקבל נפרד מדפנות הסיר. מסירים מהאש
    • מקררים את התערובת כ10 דק' ומעבירים לקערת המיקסר
    • מערבבים עם וו גיטרה ומוסיפים את הביצים זו אחר זו עד שנטמעות בבצק
    • מעבירים את הבלילה לשק זילוף עם צנתר חלק מזלפים פחזניות בקוטר 4 ס"מ
    • קורצים עיגול של קרמבל קפוא ומניחים על הפחזנית
    • אופים 30-40 דק' בחום של 160 מעלות עד שהפחזניות אפויות

    טופי קרמל

    • מחממים את השמנת לסף רתיחה
    • שמים את הסוכר בסיר על האש ומחממים עד לקבלת קרמל ענברי, אין צורך לערבב את הסוכר עם כף, מידי פעם מנערים את הסיר כדי לערבב
    • מוסיפים בזהירות תוך כדי בחישה עם כף עץ, את השמנת החמה.
    • מערבבים עד לקבלת טופי חלק ומסירים מהאש
    • ממתינים לקירור מועט (בערך 70 מעלות) ומוסיפים את החמאה והמלח
    • טוחנים לאיחוד ומצננים מעט לטמפרטורת חדר

    קרם פרלינה

    • מחממים חלב ומחית לסף רתיחה
    • מוסיפים את מחית לוז, הג'לטין והשוקולד הלבן וטוחנים בבלנדר מוט
    • מוסיפים את השמנת וטוחנים שוב למסה אחידה
    • מכסים ומקררים 24 שעות
    • מקציפים את הקרם עד לקבלת קרם יציב

    ציפוי

    • ממיסים את כל חומרי הציפוי
    • טובלים 3/4 מהפחזנית בציפוי

    הרכבה

    • חותכים את הכיפה של הפחזניה
    • מזלפים טופי קרמל
    • מזלפים את קרם הפרלינה בצנתר משונן
    • מכסים עם הכיפה של הפחזנית

     

    הערות:

    • כדי להכין את המתכון פרווה, בקרמבל ובפחזניות ממירים חמאה  במרגרינה וחלב בחלב סויה.
    • את הטופי להכין עם קרם קוקוס וסוכר ולוותר על החמאה, חשוב לקרר ולטחון בבלנדר מוט.
    • ניתן להבין את הפחזניות מזולפות עם הקרמבל עליהם ולהקפיא בקופסה אטומה. לאפות לפי הצורך כך תשמרו על פחזניות טריות.
    • לאחר המילוי והטבילה הפחזניות נשמרות במקרר יומיים במצב מצויין.

     

    צילום: דרור קאליש סטיילינג: לינוי לנדא

    המתכון הופק עבור מגזין "טעימות" – שבועות 2019

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y5f8lohb
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לאירועים חגיגיים, פחזניות ואקלרים, קינוחים אישיים תגיות: חלבי, טופי, נוגט, פחזניות, פרלינה, קרמבל, קרמל, רבוך
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    פאי לימון ללא גלוטן לפסח

    פאי לימון ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    18 תגובות

    1. אס דצמבר 31, 2019 בשעה 9:18 am הגב

      הפחזניות יצאו מושלמות! חוץ מהקרם פרלינה שלא היה יציב אז נתתי לו עוד קצת הקצפה והכל צנח והפך למיימי..מה הסיבה שלא היה יציב?

      • malky adler דצמבר 31, 2019 בשעה 12:16 pm הגב

        הקצפת יותר מדי, ואולי במהירות גבוהה מדי

    2. ליאת ינואר 30, 2020 בשעה 10:45 pm הגב

      תודה על המתכונים הנפלאים שלך, אנחנו מאד אוהבים
      האם להקפיא את הפחזניות כשהן לא אפויות?

      • malky adler פברואר 3, 2020 בשעה 8:09 am הגב

        בהחלט

    3. לל ספטמבר 18, 2020 בשעה 6:25 am הגב

      יכול להיות שבכמות השמן לציפוי התכוונת למ"ל ולא גרם? יצא מאוד נוזלי

      • malky adler ספטמבר 18, 2020 בשעה 7:39 am הגב

        כזה מאד חם זה נוזלי, כשזה מתקרר זה מתייצב. אפשר לטבול כשמגיע ל30 מעלות

    4. תהילה ספטמבר 30, 2020 בשעה 10:13 am הגב

      המתכון נראה מושלם!!!
      אצלנו לא אוהבים קרמל, וזכור לי שיש אפשרות של משהו עם שוקולד?…. יש לך מתכון תחליף?
      אשמח, תודה רבה!!!!!

      • malky adler ספטמבר 30, 2020 בשעה 8:51 pm הגב

        את יכולה לוותר על הקרמל, או לשים גנאש שוקולד

    5. הודיה דצמבר 24, 2020 בשעה 8:26 am הגב

      היי,
      מתי מוסיפים את המחית אגוזי לוז? נראה שלא הזכרת אותה באופן ההכנה

      • malky adler דצמבר 24, 2020 בשעה 10:46 am הגב

        כתוב בשורה הראשונה מחממים חלב ומחית

      • מורן ינואר 30, 2022 בשעה 5:28 pm הגב

        אם אני מקפיאה את הפחזניות. מתי אני אופה? מיד או אחרי שהן מפשירות?

        • malky adler ינואר 30, 2022 בשעה 5:31 pm הגב

          ישר מהמקפיא

    6. יעקב מאי 11, 2021 בשעה 8:18 am הגב

      האם ניתן להמיר בקרמבל את החמאה במרגרינה .
      ואיך אפשר לעשות פחזניות פרווה

      • malky adler מאי 11, 2021 בשעה 8:27 am הגב

        אפשר בהחלט להמיר במרגרינה ומים

    7. אס יולי 31, 2022 בשעה 9:48 am הגב

      אם אני משתמשת בשוקולד של קליבו 55% לציפוי, אני צריכה להוסיף שמן? עשיתי לפני המתכון והשוקולד היה מאוד נוזלי ולא התקשה. ברגע שהפחזניות יצאו מהמקרר השוקולד נמס ביד..

      • malky adler אוגוסט 1, 2022 בשעה 2:44 pm הגב

        השמן גם מדלל וגם מיועד לזה שהשוקולד לא ישבר.
        זה מתקשה במקרר, אם את רוצה שוקולד פציח ולא נמס, תטמפררי שוקולד ותטבלי

    8. מורן מרץ 14, 2023 בשעה 2:32 pm הגב

      אם אין לי 24 שעות לקרר את הקרם פרלינה?

      • malky adler מרץ 14, 2023 בשעה 2:34 pm הגב

        הקרם צריך להיות קר כדי שיקציף, לפעמים מספיק פחות שעות.
        אם הוא מאד קר אחרי 6 שעות זה גם טוב.

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס