רוצים לסגור פינה של ארוחת ערב בחול המועד? הפיתות האלו בשבילכם, סלט ליד ויש לכם ארוחת ערב משביעה, קלה וטעימה, והכי חשוב, בלי מיקסר, בלי תנור, מערבבים הכל ולמחבת
5 פיתות
חומרים
130 גרם אבקת שקדים
30 גרם קמח תפו"א
1 שקית אבקת אפייה
3 ביצים
80 גרם גבינה 5% תנובה
70 גרם פתיתי מוצרלה תנובה
30 גרם גבינת פטה כבשים או בולגרית פיראוס מפוררת
30 גרם גבינה צפתית מעודנת פיראוס מפוררת
אופן ההכנה
- מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
- משמנים מחבת במעט שמן
- שמים כף גדושה מהתערובת
- משמנים ריבוע של נייר אפייה ומועכים בעזרתו את התערובת על המחבת לקבלת פיתה עגולה
- מטגנים להזהבה
- הופכים לצד השני ומטגנים להזהבה
- מגישים חם
- אם נשאר לכם והתקרר, אפשר לחמם במיקרו 20 שניות
הערה: ניתן לשלב 130 גרם גבינות מכל סוג, עמק, בולגרית, צפתית וכו. שימו לב שאם משתמשים בגבינות לא מלוחות, יש להוסיף מעט מלח לתערובת.
פרסום ממומן בשיתוף תנובה
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/2xjbdoqb