• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    פררו בייתי
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    פררו בייתי

    פררו רושה הוא אחד הממתקים הטעימים, לפחות ככה אומרים…

    גילוי נאות – מעולם לא טעמתי פררו רושה אמיתי מכיוון שהכשרות שלו היא חלב נוכרי. אני יודעת מה המרכיבים שלו והכנתי ממתק בייתי מאותם מרכיבים.

    דומה או לא אתם תחליטו, מה שבטוח שהוא אחד המתכונים הטעימים.

     

    35 יחידות

    חומרים:

    שכבת קראנץ

    75 גרם וופלים או גליליות טחונות או פייטה

    75 גרם אגוזי לוז קלויים טחונים דק

    100 גרם מחית לוז או מחית נוגט

    90 גרם שוקולד מריר

    50 גרם שוקולד לבן (לגירסה פרווה עוד מריר)

     

    גנאש

    200 גרם שוקולד מריר

    140 גרם שמנת מתוקה או צמחית

    25 גרם חמאה (בפרווה לוותר)

     

    35 אגוזי לוז מולבנים שלמים  וקלויים

    ציפוי

    200 גרם שוקולד מריר

    80 גרם חמאת קקאו

    35 גרם פייטה או בראס אגוזי לוז

    20 גרם פולי קקאו (לא חובה)

     

    אופן ההכנה:

    שכבת קראנץ

    • ממיסים את השוקולדים
    • מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
    • מעבירים לשק זילוף (גוזרים חור גדול כי הבלילה לא חלקה)

    גנאש

    • מחממים שמנת לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד וטוחנים בבלנדר מוט
    • מוסיפים חמאה רכה וטוחנים לקבלת גנאש חלק ומבריק
    • מעבירים לשק זילוף
    • יוצקים לתבנית טראפלס מעט מהגנאש (כ1/3 גובה)
    • מכניסים את שק הזילוף עם שכבת הקראנץ לשקע עד שמגיעים ךגנאש ומזלפים כך שהגנאש "נדחף" לדפנות התבנית. משאירים מעט מקום לעוד מעט גנאש לכיסוי .
    • מטביעים אגוז לוז שלם ומכסים בגנאש.
    • מקפיאים מספר שעות עד שניתן לחץ מהתבנית.

    ציפוי

    • ממיסים שוקולד וחמאת קקאו.
    • מוסיפים את הפייטה ופולי הקקאו.
    • טובלים בעזרת קיסם או מזלג טבילה את הכדורים בשוקולד
    • אם רוצים טקסטורה "קיפודית" מגלגלים על רשת לאחר הטבילה

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/qwc5qqf
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים, מתכונים טבעוניים, מתכונים לאירועים חגיגיים, קינוחי פרווה תגיות: אגוזי לוז, חלבי, ממתקים, פררו, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    18 תגובות

    1. בלומה פריימאן פברואר 13, 2020 בשעה 5:13 am הגב

      האם במקרה. יש סדנא כלשהיא בין ה18 ל25 בפברואר?
      תודה

      • malky adler פברואר 13, 2020 בשעה 5:45 am הגב

        סדנת עוגות ראווה ומקרונים

    2. אס פברואר 21, 2020 בשעה 8:32 am הגב

      יש דרך לעשות את זה עם תבנית שקעים חצי כדור קטן??

      • malky adler פברואר 21, 2020 בשעה 2:15 pm הגב

        את יכולה לעשות 2 חצאי כדור ולחבר אותם. נראה לי קצת יותר מורכב. בתבנית מיני טראפלס זה יותר פשוט.

    3. מירית פברואר 25, 2020 בשעה 8:53 pm הגב

      מלכי, הננתי אותם… שלמותתתת
      המתכון הכי מוצלח של פררו
      וכל כך פשוט וקל

      • malky adler פברואר 26, 2020 בשעה 7:00 am הגב

        אני ממש שמחה שאהבת. המון תודה על הפידבק

    4. מיכל יולי 27, 2020 בשעה 10:47 am הגב

      מלכי מתכון מהממםם מאיפה העטיפות הזהב האלה?

      • malky adler יולי 27, 2020 בשעה 12:23 pm הגב

        יש בחנויות מתמחות

    5. אי ל אוגוסט 9, 2020 בשעה 8:31 am הגב

      ביזו תבנית את משתמשת ובאיזה קוטר. אם אפשר לצרף צילום זה מאד יעזור כי מה שאת עשית נראה נהדר ומושלם.

      • malky adler אוגוסט 9, 2020 בשעה 9:53 am הגב

        תבנית שנקראת מיני טראפלס של סיליקומרט

    6. רותם ינואר 16, 2021 בשעה 6:35 am הגב

      בציפוי כתוב 80 גר חמאת קקאו ו200 גר דוקולד,זה לא הרבה חמאת קקאו?

      • malky adler ינואר 18, 2021 בשעה 8:32 am הגב

        לא. זה בסדר

    7. דבי פברואר 7, 2021 בשעה 11:33 am הגב

      האם יש אפשרות לעשות בלי תבנית מיוחדת?

      • malky adler פברואר 7, 2021 בשעה 11:59 am הגב

        לא ממש

    8. ר. פברואר 6, 2023 בשעה 9:01 pm הגב

      היי
      כשמכינים את הכדורים בתבנית הם אמורים לצאת עגולים לגמרי או עם תחתית שטוחה?
      כי קניתי תבנית של כדורים שלמים והתחתית יצאה לי שטוחה, השאלה אם זה בסדר..

      • malky adler פברואר 9, 2023 בשעה 2:38 pm הגב

        כן. התחתית שטוחה, אחרי שטובלים בציפוי זה לא ניכר

    9. מישל יוני 21, 2023 בשעה 7:44 am הגב

      נראה מעולה. אשמח לדעת איך מאחסנים ? אפשר להקפיא? לכמה זמן ? תודה

      • malky adler יוני 26, 2023 בשעה 11:27 am הגב

        מקרר או מקפיא בקופסה אטומה

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס