צ'ורוס עשויים מבצק רבוך מטוגן הם אחד המאכלים הטעימים והקלים להכנה.
תגישו אותו עם מעדני יולו ויש לכם פינוק מושלם לחנוכה
חלק מהפקת חנוכה לתנובה
15-20 יחידות
חומרים
250 גרם (1 כוס) מים או חלב
100 גרם חמאה
1/4 כפית מלח
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
140 גרם (1 כוס) קמח
3 ביצים
שמן לטיגון
לטבילה
יולו בטעמים שונים
אופן ההכנה:
- בסיר גדול מרתיחים מים, חמאה מלח וסוכר
- מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים היטב עד שהבצק ניתק מהדפנות.
- מצננים מעט את הבצק
- מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים את הביצים בכל פעם ביצה אחת ואחרי שנטמעת בבלילה מוסיפים עוד אחת.
בתחילה נראה כאילו הבצק מתפרק, ממשיכים לערבב עד לקבלת עיסה אחידה. - מעבירים לשק זילוף עם צנתר כוכב12-13 מ"מ
- מחממים שמן עמוק. מזליפים מהבלילה רצועות של כ10 ס"מ וגוזרים בעזרת מספריים (של מטבח….)
- מטגנים עד לקבלת צבע זהוב.
- טובלים ביולו ואוכלים בהנאה
המתכון נעשה בשיתוף עם תנובה
צילום : אסף אמברם סטיילינג : נועה קנריק
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yc3rb8m8
חנוכה שמח מלכי יולו ? מה אופן ההכנה?
שמחתי לראות שאת מעבירה בקמפוס סדנא בהצלחה רבה !נאוה
יולו זה מעדן שוקולד של תנובה, ראי בתמונה
כשטיגנתי את הצורוס יצא הרבה קצף מהשמן והוא התחיל לדלוף מחוץ לסיר.
מה הסיבה?
כשמטגנים מוצר עם לחות נוצר קצף . כדאי לדאוג לסיר עמוק שלא ידלוף מהסיר