ממתק קוקוס ושוקולד קל להכנה 4 מרכיבים בלבד
תבנית 20X30
40 יחידות
חומרים:
300 גרם אבקת סוכר
160 מ"ל (2/3 כוס) חלב קוקוס
230 גרם (2+1/3 כוס) קוקוס
135 גרם שוקולד מריר
לציפוי
300 גרם שוקולד מריר
30 גרם חמאת קקאו או 2 כפות שמן
אופן ההכנה:
- מבשלים אבקת סוכר חלב קוקוס וקוקוס עד שמתייבש ונפרד מהדפנות
- מוסיפים שוקולד ומערבבים להמסה
- שוטחים בתבנית ומהדקים
- מקררים מספר שעות להתייצבות (אפשר להקפיא
- חותכים לקוביות של 3 – 3.5 ס"מ
ציפוי
- ממיסים שוקולד וחמאת קקאו
- טובלים את הריבועים ומניחים על נייר אפיה
- כשהשוקולד מתייצב שמים בקופסה אטומה ושומרים במקרר
צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9y9qmqq
יש משהו שאפשר לשים במקום חלב קוקוס?
את יכולה לנסות חלב או תחליף חלב אחר
ריץ' יחליף את הקוקוס??
לא, הוא יותר סמיך והתוצאה תהיה קשה. אפשר לנסות לדלל את הריץ עם מים
היי מלכי, תודה על כל המתכונים המקסימים והמיוחדים שאת שולחת.
במתכון קוביות שוקולד קוקוס ששלחת כתוב 300 גרם אבקת סוכר.
הכנתי את העוגה בדיוק לפי המתכון וזה היה ממש מתוק שזה עוד בנוסף לשוקולד שיש.
חשבתי שאולי יש טעות ברישום וצריך להיות 100 גרם.
אשמח מאד לקבל תשובה .
חג זמחומועדים לשמחה.
אין טעות, אם משתמשים בשוקולד מריר מעל 50% זה לא מדי מתוק. בכל מקרה זה עיניין של טעם וכמובן שאת יכולה להפחית מכמות הסוכר.