• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכוני פסח

    קונכיות מרנג ולימון

    פטיפור לימון ומרנג, שילוב של חמיצות הלימון עם מתיקות המרנג הופך את הפטיפור לביס של הנאה.

    15 יחידותקונכיות מרנג וקרם לימון

    חומרים:

    למרנג

    4 חלבונים
    120 גרם סוכר
    100 גרם אבקת סוכר
    15 גרם קורנפלור (בפסח מי שלא אוכל קטניות יכול להשמיט)

    50 גרם חמאת קקאו או שוקולד לבן

    מלית לימון

    100 מ"ל מים
    100 גרם מיץ לימון (מיץ מ2 לימונים)
    100 גרם סוכר
    2.5 גרם אגר אגר

    לקרם לימון

    75 גר' שוקולד לבן
    160 גר' שמנת מתוקה
    גרידת לימון

    אופן ההכנה

    למרנג

    • מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב
    • מנפים את אבקת הסוכר והקורנפלור ומקפלים ידנית למרנג.
    • מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר חלק
    • הופכים תבנית סיליקון חצאי כדור בקוטר 4 ס"מ ומזלפים על התבנית ההפוכה את הקונכיות
    • מכניסים לייבוש בתנור 100 מעלות כ 3 שעות, עד שהמרנג מתנתק בקלות
    • ממיסים חמאת קקאו או שוקולד לבן ומורחים בעזרת מבשרת את הקונכיות על מנת שהמרנג לא יספוג נוזלים מהמלית

    מלית לימון

    • מרתיחים מים סוכר ואגר אגר למשך כ 3 דקות
    • מוסיפים מיץ לימון
    • מעבירים למקרר להתייצבות כ2-3 שעות
    • טוחנים בבלנדר מוט וממלאים את הקונכיות

    לקרם לימון

    • משהים שמנת וגרידת לימון כ6 שעות במקרר
    • מרתיחים את השמנת והגרידה ומסננים על השוקולד
    • טוחנים בבלנדר מוט ומקררים לפחות 6 שעות
    • מקציפים ומעבירים לשק זילוף עם צנתר כוכב
    • מזלפים מעל קרם הלימון.
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9l7lxq3
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, קינוחים אישיים תגיות: לימון, מרנג
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    14 תגובות

    1. דנית מרץ 21, 2018 בשעה 8:46 am הגב

      בוקר טוב
      כל המתכונים נראים מעולים קשה לי לבחור חחח
      שאלה…
      יש תחליף לשוקולד לבן על מנת שיהיה פרווה ?

      • malky adler מרץ 21, 2018 בשעה 9:02 am הגב

        תלוי באיזה מתכון. יש שוקולד לבן פרווה אבל צריך לדעת היכן להשתמש ובאיזה מינון

    2. מישל יולי 18, 2018 בשעה 10:30 am הגב

      מלכי שלום מה אפשר במקום לימון ?
      אפשר לעשות את הקונכיות מראש? אם כן איך מאחסנים?
      את הקינוח המוכן אפשר גם לשמור? כמה זמן? תודה רבה

      • malky adler יולי 18, 2018 בשעה 2:06 pm הגב

        את יכולה לשים בקונכיות כל מילוי כולל קרם שוקולד, מה שאת אוהבת. רק קחי בחשבון שהמרנג מתוק, לכן עשיתי משהו חמוץ שיאזן.
        אפשר להכין מראש ולשמור בקופסה אטומה. הקינוח המוכן קצת פחות זמן כי הקרם מרכך את המרנג, לכן מרחתי בחמאת קקאו שיבודד אבל גם זה לא מגן לתקופה ארוכה.
        בהצלחה!!

    3. יעל שושני אפריל 19, 2019 בשעה 4:45 am הגב

      הי מלכי,
      אשמח לדעת מדוע יש צורך בהוספת קורנפלור למרנג. האם זה משנה את המרקם שלו?
      תודה רבה וחג שמח ?

      • malky adler אפריל 19, 2019 בשעה 5:15 am הגב

        הקרונפלור עוזר לייבוש של המרנג

    4. מישל מאי 20, 2020 בשעה 11:40 am הגב

      מלכי שלום
      אם אין לי אגר אגר , מה לשים?
      אם אני מכינה עם המילוי לפני שבת זה יחזיק מעמד עד שבת בבוקר ?
      תודה רבה

      • malky adler מאי 20, 2020 בשעה 3:02 pm הגב

        הבעיה שג'לטין לא מקריש בגלל החומציות של הלימון, אפשר להכין קרם לימון מבושל כמו בפאי לימון, ראי כאן
        כדי שהמרנג לא יתרכך אפשר להקפיא בקופסה אטומה ולהפשיר בשבת בבוקר כמה שעות לפני ההגשה.

    5. מישל יולי 14, 2020 בשעה 9:53 am הגב

      מלכי שלום אפשר לעשות המתכון של הקונכיות – פבלובה?
      האם ניתן להקפיא? תודה

      • malky adler יולי 15, 2020 בשעה 5:54 am הגב

        אפשר לעשות מבמרנג כל צורה. גם פבלובה.
        לא מומלץ להקפיא מרנג הוא סופח לחות. את המרנג ללא מילוי ניתן לשמור תקופה ארוכה בקופסה אטומה.

    6. לבנת אוגוסט 29, 2020 בשעה 9:25 pm הגב

      הי מלכי!
      את יכולה בבקשה להציע לי מילוי אחר פרווה לקונכיות (ללא לימון)? תודה.

      • malky adler אוגוסט 31, 2020 בשעה 6:38 am הגב

        מוס שוקלד

    7. חיים ספטמבר 29, 2024 בשעה 8:17 pm הגב

      אם אני רוצה לעשות את זה פרווה
      הקצפת צמחית בכמה. ובשוקולד בכמה

      • malky adler ספטמבר 30, 2024 בשעה 3:16 pm הגב

        אותה כמות

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס