• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    קינוח אישי שוקולד
    דף הבית / מתכונים / מתכוני פסח

    קינוח אישי שוקולד

    מנות אישיות של רולדת שוקולד וגנאש בציפוי אגוזים. מנה אלגנטית וקלה להכנה.

    10 מנות

    חומרים

    ביסקוויט שוקולד

    5 ביצים מופרדות
    150 גרם (3/4 כוס) סוכר
    כף וחצי קמח תפו"א
    3 כפות קקאו
    1 שקית סוכר וניל

    גנאש

    180 גר' שמנת מתוקה חלבית או פרווה
    180 גרם שוקולד מריר
    40 גרם (2 כפות) דבש

    אגוזים מקורמלים

    200 גר' אגוזי מלך
    25 גרם (2 כפות) סוכר
    כף מים

    ציפוי

    350 גר' שוקולד מריר
    100 גר' שמן

    אופן ההכנה:

    ביסקוויט שוקולד

    • מחממים תנור ל180 מעלות
    • מקציפים חלבונים עם מחצית מכמות הסוכר.
    • מערבבים חלמונים עם יתרת הסוכר, סוכר וניל, קקאו וקמח תפו"א
    • מקפלים את הקצף
    • מורחים על נייר אפיה משומן או על משטח סיליקון ואופים כ12-15 דקות
    • מצננים וחותכים ל3 רצועות 30X10

    גנאש שוקולד

    • מחממים שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד והדבש
    • טוחנים בעזרת בלנדר מוט לקבלת גנאש חלב ומבריק
    • מורחים מחצית מהגנאש על הביסקויט , מניחים עוד ביסקויט ומורחים את המחצית השניה של הגנאש מכסים בביסקויטהאחרון ומקפיאים
    • חותכים למנות של 3 ס"מ על 10 ס"מ

    אגוזים מקורמלים

    • מרתיחים מים וסוכר עד להמסת הסוכר
    • יוצקים על האגוזים ומערבבים היטב
    • יוצקים על נייר אפיה או משטח סיליקון ואופים בתנור בחום של 150 מעלות כ 30-40 דקות עד לקבלת צבע זהוב
    • מדביקים בעזרת מעט שוקולד מהציפוי על העוגה

    ציפוי שוקולד

    • ממיסים את השוקולד ומערבבים עם השמן
    • מניחים את הקינוח על רשת
    • ויוצקים את הציפוי

    קינוח שכבות שוקולד

    צילום: אלי סגל סטיילינג נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7fyrdg8
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, קינוחים אישיים תגיות: אגוזי מלך, פסח, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    14 תגובות

    1. הודיה יולי 14, 2019 בשעה 10:24 am הגב

      כמה זמן יכול להישמר ובאיזה אופן?

      • malky adler יולי 14, 2019 בשעה 10:26 am הגב

        אפשר להקפיא בקופסה אטומה עד חודש. להפשיר לפני ההגשה

    2. אילנית אפריל 2, 2020 בשעה 2:28 pm הגב

      היי
      קודם כל שלמות❣
      תודה רבה
      אשמח לדע אם יש אפשרות לעשות את החיתוכיות כעוגה אם כן איזה גודל תבנית?

      • malky adler אפריל 2, 2020 בשעה 8:40 pm הגב

        הכמות הזו מתאימה כמו שכתוב ל30 על 10. אם את רוצה תבנית יותר גדולה תגדילי כמות בהתאם.

    3. חני דצמבר 22, 2020 בשעה 7:46 pm הגב

      שלמות!!!
      תודה ממש!
      זה משנש אותי המון!

    4. תמר מאי 6, 2021 בשעה 7:37 pm הגב

      היי, אשמח לדעת אם לא בפסח כדאי להמיר את הקמח תפו"א לקמח או שעדיף קמח תפו"א
      תודה רבה

      • malky adler מאי 7, 2021 בשעה 2:42 pm הגב

        אפשר עם קמח רגיל

    5. זיוה אוגוסט 29, 2022 בשעה 4:01 pm הגב

      היי מלכי, הכנתי המון קינוחים שלך והכל יצא מושלם. את העוגה הזו הכנתי בפסח כפס אחד ולא חתכתי למנות אישיות. יצא סוף!
      שאלה – הילדים אצלנו לא מתים על שוקולד מריר. אם אני רוצה להכין את זה עם שוקולד חלב ' מה הכמויות של השוקולד שאני צריכה להשתמש?

      • malky adler אוגוסט 29, 2022 בשעה 4:05 pm הגב

        הייתי מנסה בגנאש 120 שמנת ו250 שוקולד חלב

        • רחלי מאי 22, 2024 בשעה 3:13 pm הגב

          האם לפני מריחת הגנאש על הביסקוויט צריך לחכות שיתייצב או למרוח כשהוא חם ונוזלי? אני פשוט לא מבינה איך הוא נמרח יפה ולא זולג מהשוליים

    6. אורית מרץ 29, 2023 בשעה 5:53 pm הגב

      היי מלכי, הקינוח נראה מעולה, שוקלת להכין לליל הסדר.
      האם אפשר קורנפלור או קמח "כרגיל" במקום קמח תפו"א?

      • malky adler אפריל 1, 2023 בשעה 5:56 pm הגב

        כן

    7. מלי נובמבר 22, 2024 בשעה 10:30 am הגב

      אם אני משתמשת בשמנת פרווה של ריצ'- המקורי, צריך לדלל במים?

      • malky adler נובמבר 22, 2024 בשעה 1:18 pm הגב

        אם זה שמנת מרוכזת יש לדלל לפי ההוראות

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס