פודינג טפיוקה עם קרם קוקוס ופרות אקזוטיים קינוח פרווה מרענן
קינוח טפיוקה ופירות
חומרים:
1/2 כוס פניני טפיוקה (ניתן להשיג בחנויות טבע)
4 כוסות מים
2 כוסות סוכר
פחית חלב קוקוס
מנגו
פסיפלורה
אננס
אופן ההכנה:
- מבשלים את פניני הטפיוקה עם מים וסוכר תוך כדי ערבוב עד שהגרגירים הופכים שקופים (20-25 דקות)
- מקררים במקרר 3- 4 שעות
- מוסיפים פחית חלב קוקוס ומקררים עד סמוך להגשה
- חותכים פירות ומערבבים
- מוזגים לכוסות ומגישים
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9txdz2g
אשמח לדעת אם הטפיוקה מתקררת היא מתקשה אז איך אפשר למזוג לכוסות אחרי הקירור?תודה
זה נהיה כמו פודינג
האם הפירות יכולים להיות קפואה
ואם אני יכול לשים פירות אחרים
פירות קפואים מגירים נוזלים
אפשר לשים כל פרי רך שאוהבים (לא תפוחים)