• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    קינוח שוקולד פסיפלורה
    דף הבית / מתכונים / קינוחי פרווה

    קינוח שוקולד פסיפלורה

    עם קצת השקעה וסבלנות תקבלו קינוח מרשים וטעים שיהיה סיום מושלם לארוחה חגיגית

     

     

    15 מנות

    חומרים:

    בצק פריך

    150 גר' קמח (1 כוס+כף)
    100 גר' חמאה /מרגרינה קרה חתוכה לקוביות
    40 גר' אבקת סוכר (1/4 כוס+כף)
    40 גר' אבקת שקדים (1/2 כוס פחות כף)
    1 חלמון

    דקואז

    3 חלבונים (75 גרם)
    30 גרם (2 כפות) סוכר
    45 גרם (3 כפות) אבקת שקדים
    55 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר
    30 גרם (2 כפות) קמח
    גרידה מתפוז אחד

    קרם פסיפלורה

    125 גרם (חצי כוס) מחית פסיפלורה
    65 גרם (1/4 כוס + כף) סוכר
    3 חלמונים
    2 ביצים
    50 גרם חמאת קקאו
    2 גרם ג'לטין מומס ב12 גרם מים

    מוס שוקולד

    135 גרם שוקולד מריר
    150 גרם שמנת מתוקה או צמחית
    225 גרם שמנת מתוקה או צמחית

    גלאסז'

    75 מ"ל מים
    150 גרם (3/4 כוס) סוכר
    150 גרם גלוקוז
    100 גרם קרם קוקוס
    10 גרם ג'לטין מומס ב60 מ"ל מים
    150 גרם שוקולד חלב או מריר
    צבע מאכל זהב

    אופן ההכנה:

    בצק פריך

    • מערבבים את הקמח והחמאה בוו גיטרה עד לקבלת פירורים
    • מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לבצק אחיד
    • מרדדים בין 2 נירות אפיה לעובי של 4 – 5 מ"מ ומקררים כשעתיים לפחות
    • קורצים אובלים ואופים 160 מעלות 15 דקות

    דקואז

    • מקציפים חלבונים עם הכמות הקטנה של הסוכר
    • מערבבים קמח , אבקת שקדים ,אבקת סוכר וגרידת תפוז
    • מקפלים לחלבונים המוקצפים
    • יוצקים לתבנית 20 X30 ואופים 180 מעלות 10-12 דקות להזהבה

    קרם פסיפלורה

    • מערבבים מחית ביצים וסוכר. שמים על בן מרי (סיר עם מים) ומערבבים מידי פעם עד להסמכה של המסה.
    • מסננים ומוסיפים את חמאת הקקאו והג'לטין וטוחנים בבלנדר מוט
    • יוצקים מעל הדקואז ומקפיאים להתייצבות
    • חותכים מלבנים שיכנסו לתוך תבנית השקעים.

    מוס שוקולד

    • מחממים 150 גרםשמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד
    • טוחנים בבלנדר מוט לקבלת תערובת רחידה
    • מקציפים את השמנת למרקם רך ומקפלים אל השוקולד
    • ממלאים תבנית במוס עד 3/4 גובה
    • מטביעים את הדקואז עם קרם הפסיפלורה ומכסים בעוד קצת מוס.
    • מקפיאים לפחות 6 שעות

    גלאסז'

    • מרתיחים מים סוכר וגלוקוזה
    • מוסיפים קרם קוקוס ומרתיחים
    • מוסיפים שוקולד, ג'לטין וצבע מאכל וטוחנים
    • משתמשים ב35 מעלות
    • מניחים את המוס על רשת יוצקים את הגלאסז ומניחים מעל הבצק הפריך.

     

     

    צילום: אסף אמברם   סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yb3qhwtt
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחי פרווה, קינוחים אישיים תגיות: פסיפלורה, פרווה, קינוח אישי, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    פאי לימון ללא גלוטן לפסח

    פאי לימון ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    22 תגובות

    1. אלוש ספטמבר 2, 2019 בשעה 6:50 pm הגב

      שלום מלכי

      מה אפשר לשים במקום הקרם קוקוס בציפוי

      • malky adler ספטמבר 3, 2019 בשעה 11:51 am הגב

        חלב מרוכז

    2. אלף-בית מרץ 5, 2020 בשעה 12:13 pm הגב

      שלום לך מלכי.
      מאד נהנית מהאתר שלך.

      וקונקרטית – האם ניתן להכין בתבנית עגולה/מרובעת רגילה?

      • malky adler מרץ 5, 2020 בשעה 12:15 pm הגב

        תודה שמחה לשמוע, כמובן שאפשר להכין בעוגה ולא כקינוח אישי

    3. אלף-בית מרץ 5, 2020 בשעה 12:23 pm הגב

      אם כך – מה גודל התבנית המומלצת?

      • malky adler מרץ 5, 2020 בשעה 2:11 pm הגב

        כנסי להמרת תבניות בקישור ותכניסי את הגודל שאת רוצה להכין

    4. חנה יולי 27, 2020 בשעה 8:11 am הגב

      היי ,
      האם אפשר במקום מחית פסיפלורה , לרסק תוכן של פסיפלורה ?

      • malky adler יולי 27, 2020 בשעה 9:06 am הגב

        בהחלט

    5. הודיה אוגוסט 15, 2020 בשעה 7:43 pm הגב

      אין על המתכונים שלך נדירים אחד אחד…….
      לגבי הקרם קוקוס יש לי מלית קוקוס האם זה טוב?
      אם לא מה אפשר להחליף בפרווה?

      • malky adler אוגוסט 16, 2020 בשעה 5:22 am הגב

        מלית קוקוס לא מתאימה. בגלאסז' אפשר לשים שמנת צמחית.

    6. אמה מאי 5, 2021 בשעה 7:46 pm הגב

      ערב טוב מלכי.
      עם אני רוצה להכין ממתכון זה את מוס שוקולד וקרם פסיפלורה בכוסות האם זה אפשרי?

      וחייב לשים חמאת קקאו בפסיפלורה עם אני מכינה בכוסות.?

      • malky adler מאי 6, 2021 בשעה 6:11 am הגב

        את יכולה להכין בכוסות. לא לוותר על חמאת הקקאו

    7. לימור מאי 12, 2021 בשעה 4:57 pm הגב

      מתכונים מעולים
      האם ניתן להמיר את מחית הפסיפלורה במחית אחרת?
      תודה

      • malky adler מאי 13, 2021 בשעה 5:01 pm הגב

        אפשר מנגו

    8. אינה אוגוסט 21, 2022 בשעה 6:55 pm הגב

      היי מלכי , מאוד אוהבת מתכונים שלך , כל הכבוד.
      הקינוח נראה ממש יפה רק לא הבנתי הרכבה של המנה יש אפשרות לשלוח סרטון, תטדה רבה רבה

      • malky adler אוגוסט 22, 2022 בשעה 10:15 am הגב

        אין לי סירטון. ניסיתי להסביר עד כמה שאפשר

    9. רחל דצמבר 28, 2023 בשעה 3:24 pm הגב

      האם ניתן לשמור בהקפאה?

      • malky adler דצמבר 29, 2023 בשעה 1:09 pm הגב

        כן. בקופסה אטומה

    10. רחל ינואר 2, 2024 בשעה 2:16 pm הגב

      הי,
      היכן ניתן להשיג את האובלים לבצק פריך
      או שיש לך רעיון אחר איך לבצע זאת ללא חותכן?

      • malky adler ינואר 3, 2024 בשעה 3:57 pm הגב

        החותכן מגיע עם התבנית. את יכולה לחתוך מלבנים

    11. רות ינואר 6, 2024 בשעה 9:18 pm הגב

      איך עשית את הקישוט מלמעלה של השוקולד עם הפסי זהב ?

      • malky adler ינואר 7, 2024 בשעה 7:56 am הגב

        מורחת על דף גיטה שוקולד מטומפרר, קורצת אובלים מזלפת פסי שוקולד ומאבקת באבקת זהב

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס