אני מאוהבי הווניל וקרם ברולה היא אחת המנות האהובות עלי. כשאחותי הביאה לי את הכלים הצבעוניים והיפים הללו מיד החלטתי שזו המנה הבאה שאני מכינה
6 מנות בכלים אישיים חסיני אש
חומרים
225 מ"ל שמנת מתוקה
75 מ"ל חלב
1/2 מקל וניל או תמצית וניל
3 חלמונים
60 גרם סוכר
לקרמל
6 כפיות סוכר דמררה
אופן ההכנה:
- מרתיחים את השמנת ,החלב והווניל
- בנפרד מערבבים חלמונים וסוכר
- יוצקים את תערובת השמנת תוך כדי עירבוב לתערובת החלמונים
- יוצקים לכלים
- מחממים תנור ל140 מעלות
- שמים את הכלים בתוך תבנית עם מים (בן מרי)
- אופים 45 דקות עד שהקרם יציב בשוליים אך עדיין רוטט במרכזו.
- מקררים במקרר
- לפני ההגשה מפזרים על כל מנה כפית סוכר וצורבים בעזרת ברנר.
- למי שאין ברנר: מדליקים את הגריל ומכניסים למספר שניות עד שהסוכר נמס והופך לקרמל אך הקרם עדין קר.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ycb78y6a
שלום
כמה תמצית וניל צריך לשים?
תלוי באיכות הווניל שיש לך. בערך 1/2 כפית – כפית
תודה על מתכונים מדהימים!
יש אפשרות להמיר לפרווה עם ריץ' או מוצר דומה (לא קרם קוקוס)?
זה מתכון שלא ממליצה להמיר לפרווה
תודה על המתכון. כמה זמן יכול להיות במקרר. יום יומיים?……
בלי הסוכר אפשר 3-4 ימים
אפשר גם להקפיא
היי תודה על המתכונים הנהדרים
אפשר לצרוב את הסוכר עם מצת רגיל?
בטח, אם יש לך סבלנות, זה להבה קטנה ולוקח זמן
שלום הייתי רוצה להכין את המתכון לשבועות
1.היית ממליצה לי להכין אותם בתבניות אישיות מאלומיניום?
2אני יכולה לצרוב את הסוכר ולשמור במקרר היות וזה לחג?
1. אפשרי בהחלט, יש מאד יפים כאלה שחור וזהב
2. הסוכר נמס אחרי כמה שעות