• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכוני פסח

    קרם ברולה

    אני מאוהבי הווניל וקרם ברולה היא אחת המנות האהובות עלי. כשאחותי הביאה לי את הכלים הצבעוניים והיפים הללו מיד החלטתי שזו המנה הבאה שאני מכינה

    6 מנות בכלים אישיים חסיני אש

    חומרים

    225 מ"ל שמנת מתוקה
    75 מ"ל חלב
    1/2 מקל וניל או תמצית וניל
    3 חלמונים
    60 גרם סוכר

    לקרמל

    6 כפיות סוכר דמררה

    אופן ההכנה:

    • מרתיחים את השמנת ,החלב והווניל
    • בנפרד מערבבים חלמונים וסוכר
    • יוצקים את תערובת השמנת תוך כדי עירבוב לתערובת החלמונים
    • יוצקים לכלים
    • מחממים תנור ל140 מעלות
    • שמים את הכלים בתוך תבנית עם מים (בן מרי)
    • אופים 45 דקות עד שהקרם יציב בשוליים אך עדיין רוטט במרכזו.
    • מקררים במקרר
    • לפני ההגשה מפזרים על כל מנה כפית סוכר וצורבים בעזרת ברנר.
    • למי שאין ברנר: מדליקים את הגריל ומכניסים למספר שניות עד שהסוכר נמס והופך לקרמל אך הקרם עדין קר.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ycb78y6a
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, קינוחים אישיים תגיות: ווניל, חלבי, קרם ברולה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    10 תגובות

    1. ליאת ספטמבר 19, 2020 בשעה 7:42 pm הגב

      שלום
      כמה תמצית וניל צריך לשים?

      • malky adler ספטמבר 22, 2020 בשעה 7:03 am הגב

        תלוי באיכות הווניל שיש לך. בערך 1/2 כפית – כפית

    2. מרים ינואר 25, 2022 בשעה 7:01 am הגב

      תודה על מתכונים מדהימים!
      יש אפשרות להמיר לפרווה עם ריץ' או מוצר דומה (לא קרם קוקוס)?

      • malky adler ינואר 25, 2022 בשעה 12:51 pm הגב

        זה מתכון שלא ממליצה להמיר לפרווה

    3. פנינה אפריל 16, 2024 בשעה 6:34 pm הגב

      תודה על המתכון. כמה זמן יכול להיות במקרר. יום יומיים?……

      • malky adler אפריל 16, 2024 בשעה 7:36 pm הגב

        בלי הסוכר אפשר 3-4 ימים
        אפשר גם להקפיא

    4. Ali יוני 3, 2024 בשעה 2:57 pm הגב

      היי תודה על המתכונים הנהדרים
      אפשר לצרוב את הסוכר עם מצת רגיל?

      • malky adler יוני 5, 2024 בשעה 6:50 am הגב

        בטח, אם יש לך סבלנות, זה להבה קטנה ולוקח זמן

    5. רחל יוני 6, 2024 בשעה 5:42 am הגב

      שלום הייתי רוצה להכין את המתכון לשבועות
      1.היית ממליצה לי להכין אותם בתבניות אישיות מאלומיניום?
      2אני יכולה לצרוב את הסוכר ולשמור במקרר היות וזה לחג?

      • malky adler יוני 7, 2024 בשעה 7:10 am הגב

        1. אפשרי בהחלט, יש מאד יפים כאלה שחור וזהב
        2. הסוכר נמס אחרי כמה שעות

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס