• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / ממתקים וחטיפים

    קרמבו

    בסיס לקרמבוקרמבו

    12 יחידות

    חומרים:

    40 גר' קורנפלקס מרוסק (1/2 כוס מרוסק)
    70 גר' שוקולד חלב (אם עושים פרווה להחליף בשוקולד לבן פרווה)
    100 גר' אבקת נוגט

    אופן ההכנה:

    • ממיסים שוקולד על בן מרי (סיר על גבי סיר עם מים)
    • מוסיפים אבקת נוגט ומערבבים לתערובת אחידה
    • מוסיפים קורנפלקס ומערבבים
    • משטחים על תבנית אפיה לעובי של כ1/2 ס"מ.
    • מקררים וקורצים עיגולים בקוטר של 4 ס"מ.

    קרמבו שוקולדי עשיר

    12 יחידות

    חומרים

    לקרמבו

    150 גר' שוקולד חלב שבור לקוביות
    250 גר' שמנת מתוקה

    לציפוי

    250 גר' שוקולד מריר
    50 גר' חמאת קקאו או 2 כפות שמן

    בסיס

    12 יחידות בסיס מהמתכון הקודם, או עוגייה קנויה

    אופן ההכנה:

    • מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד.
    • ממתינים כדקה ומערבבים לתערובת אחידה.
    • מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה
    • מעבירים לקערה המיקסר ומקציפים עם וו גיטרה (לא מקצף בלון) עד לקבלת קצף כמעט יציב ,זהירות מהקצפת יתר שלא ישבר
    • מעבירים לשקית זילוף עם צנתר חלק ומזליפים על גבי הבסיס תלולית של קצפת.
    • מקפיאים כשעה
    • ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו.
    • מניחים את הקרמבואים על גבי רשת ויוצקים את השוקולד לציפוי.
    • הקרמבו נשמר מעולה בהקפאה.

    קרמבו קלאסי משודרג

    12-15 יחידות

    חומרים

    לקרמבו

    3 חלבונים (90 גרם)
    3/4 כוס סוכר (180 גר')
    1/8 כוס מים

    לציפוי

    250 גר' שוקולד מריר
    25 גר' חמאת קקאו או 2 כפות שמן

    בסיס

    12-15 יחידות בסיס מהמתכון הקודם, או עוגייה קנויה

    אופן ההכנה:

    מכינים מרנג איטלקי:

    • שמים חלבונים בקערת המיקסר
    • מרתיחים מים וסוכר ומודדים במדחום, כאשר הסוכר מגיע ל108 מעלות מתחילים בהקצפת החלבונים
    • כשהסירופ מגיע ל118 מעלות מנמיכים את פעולת המיקסר ויוצקים בזרם דק את הסירופ לחלבונים המוקצפים,.
    • ממשיכים להקציף במהירות גבוהה עד שהמרנג מתקרר.

    הכנת הקרמבו:

    • מעבירים לשקית זילוף עם צנתר חלק ומזליפים על גבי הבסיס תלולית של מרנג.
    • מקפיאים כשעה
    • ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו.
    • מניחים את הקרמבואים על גבי רשת ויוצקים את השוקולד לציפוי.
    • הקרמבו נשמר בהקפאה

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y92veqpc
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    2 תגובות

    1. אילה דצמבר 28, 2022 בשעה 9:55 am הגב

      למלכי תודה על כל המתכונים
      כמה זמן לפני אירוע אפשר להכין.?
      היכן שומרים את הקרמבו לאחר ההכנה .?
      האם ניתן להקפיא?
      תודה רבה

      • malky adler ינואר 21, 2023 בשעה 7:42 pm הגב

        אפשר להקפיא

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס