• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / ממתקים וחטיפים

    קרמבו מוקה

    אין כמו קרמבו בחורף, הפעם הקרמבו הוא לאוהבי המוקה. הוספתי גם הפתעה של קרם קפה ושוקולד אבל אפשר לוותר אם רוצים משהו מהיר יותר…

    15 יחידותקרמבו מוקה

    חומרים:

    ברטון שוקולד

    80 גרם חמאה/מרגרינה
    80 גרם (1/3 כוס+כף) סוכר
    2 חלמונים
    100 גרם (2/3 כוס+כף) קמח
    15 גרם (כף) קקאו
    10 גרם אבקת אפייה

    קרמו קפה

    120 גר' (חצי מיכל) שמנת מתוקה או צמחית
    1 כפית נס קפה איכותית
    15 גרם (כף) סוכר
    1 חלמון לארג'
    50 גר' שוקולד מריר
    1 גרם ג'לטין + 6 גר' מים

    מרנג שויצרי

    100 גרם (4 חלבונים) חלבון
    200 גרם (כוס) סוכר
    כפית נס קפה

    לציפוי

    250 גר' שוקולד מריר
    50 גר' חמאת קקאו או 2 כפות שמן

    אופן ההכנה:

    בצק ברטון

    • שמים במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים ומעבדים לבצק
    • מרדדים בין 2 נירות אפיה לעובי של 5 מ"מ ומקפיאים כשעה
    • קורצים עיגולים בקוטר 4 ס"מ ומכניסים לרינגים או לתבנית שקעים בקוטר 5 ס"מ (העוגיה מתפשטת באפיה)
    • אופים 170 מעלות 10 דקות ומצננים

    הערה: אפשר להחליף את הבסיס בעוגיות בצק פריך

    קרמו קפה

    • מחממים שמנת, חלמונים וסוכר לסף רתיחה עד להסמכה תוך כדי ערבוב מתמיד (מי שיש לו מדחום 84 מעלות)
    • מוסיפים שוקולד וג'לטין וטוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת קרם חלק
    • יוצקים לתבנית חצי כדור בקוטר 2 ס"מ ומקפיאים
    • משחררים מהתבנית ומניחים חצי כדור על כל עוגיה

    למרנג

    • מחממים חלבון וסוכר וקפה על בן מרי תוך כדי ערבוב עד להמסה של הסוכר (60 מעלות)
    • מעבירים למיקסר ומקציפים למרנג יציב
    • מעבירים לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים מעל הקרמו קפה
    • רצוי להקפיא לפני הציפוי לפחות שעה

    ציפוי

    • ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו או שמן
    • מניחים את הקרמבואים על גבי רשת ויוצקים את השוקולד לציפוי.
    • ניתן לפזר פולי קקאו גרוסים
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yb5gfkaa
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים תגיות: מוקה, מרנג, קרמבו, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    7 תגובות

    1. אביגיל מאי 31, 2018 בשעה 2:34 pm הגב

      הי מלכי,
      הדברים שאת ושה מקסימים.
      רציתי לשאול לגבי הקרמבו מוקה, אם אני מכינה אותם ביום שלישי לשבת. איפה לאחסן אותם עד שבת?
      במקרר? במקפיא? האם זה נשמר טוב?
      וכן לגבי כלל הפטיפורים, איך נכון לשמור אותם אם מכינים אותם מספר ימים מראש?
      תודה רבה,
      אביגיל

      • malky adler יוני 1, 2018 בשעה 4:03 am הגב

        הי אביגיל, את יכולה לשמור במקפיא בקופסה סגורה

    2. אביגיל יוני 3, 2018 בשעה 10:58 am הגב

      תודה רבה

    3. חוה יוני 6, 2018 בשעה 8:05 am הגב

      היי מלכי, תודה על מתכונים מהממים…
      שאלה לגבי הבצק ברטון, אני רוצה להכין בלי קקאו. אני פשוט מורידה מהמתכון או שאפשר להוסיף עוד קמח??

      • malky adler יוני 6, 2018 בשעה 8:08 am הגב

        הי, תודה רבה.
        את יכולה לקחת מתכון מעולה לברטון מהמתכון של הקסטת גבינה

    4. לאה ספטמבר 11, 2021 בשעה 10:56 pm הגב

      מה עושים לאחר זילוף המרנג? אופים ,מקפיאים?

      • malky adler ספטמבר 12, 2021 בשעה 8:15 am הגב

        מקפיאים קצת

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס