• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    רולדת גלידת תות וניל

    חומריםרולדת גלידת תות וניל

    לשכבת התות

    500 מ"ל חלב/תחליף חלב (חלב קוקוס, חלב סויה, חלב שקדים)
    1 חב' ג'לי תות

    לשכבת הווניל

    1 מיכל שמנת מתוקה או צמחית
    1/2 כוס סוכר
    3 ביצים
    1 שקית סוכר ווניל

    אופן ההכנה:

    • מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה
    • מערבבים את הג'לי עם תחליף החלב עד שאין גושים, יוצקים לתבנית ומקפיאים לשעה.
    • מקציפים את השמנת עם הסוכר
    • מוסיפים ביצים וסוכר ווניל.
    • מורחים על שכבת התות ומקפיאים מספר שעות.
    • מגלגלים את הגלידה לרולדה בעזרת נייר האפייה, תוך כדי הגלגול משחררים את נייר האפייה.
    • מקפיאים עד להגשה ופורסים לפרוסות נאות.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8cypu38
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחים קפואים תגיות: גלידה, ווניל, רולדה, תות
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    ארטיק לוטוס קפה

    ארטיק לוטוס קפה

    מגנום דובאי

    ארטיק חלבה בסיגנון שוקולד דובאי

    ארטיק ווניל עם פאדג' שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    17 תגובות

    1. רויטל נובמבר 19, 2019 בשעה 5:33 am הגב

      שלום
      אשמח לדעת למה הכוונה חלב ריץ?

      • malky adler נובמבר 19, 2019 בשעה 5:25 pm הגב

        תחליף חלב פרווה אפשר כל תחליף חלב (חלב סויה, חלב שקדים, מי קוקוס וכדו')

    2. שרי ספטמבר 30, 2020 בשעה 8:44 pm הגב

      אשמח להסבר מפורט יותר איך מגלגלים אחרי ההקפאה

      • malky adler ספטמבר 30, 2020 בשעה 8:53 pm הגב

        נעזרים בנייר כדי לגלגל. כמו רולדה

    3. חני ינואר 29, 2021 בשעה 8:11 am הגב

      וואי איזה פצ'קריי
      לא הצלחתי לגלגל אחרי ההקפאה- זה קפוא- אז שכבת הג'לי נשברת כל הזמן

      הלך לפח

      אולי תפרסמי סרטון של איך את מגלגלת ככה?

      • malky adler ינואר 29, 2021 בשעה 9:35 am הגב

        ההקפאה לא עד שזה מאד קפוא אלא ממש עד שמתייצב. מגלגלים עם נייר האפייה

    4. תמי יולי 14, 2021 בשעה 11:47 am הגב

      איך יצא לך אדום כ"כ? יצא לי ורוד ממש בגלל התחליף חלב

      • malky adler יולי 14, 2021 בשעה 12:09 pm הגב

        זה ממש ישן, אולי שינו את המרכיבים של הג'לי. מקסימום תוסיפי טיפה צבע מאכל

    5. חני מרץ 14, 2022 בשעה 9:32 am הגב

      איזה גודל תבנית עושים את הרולדה? תבנית תנור או בינונית?

      • malky adler מרץ 14, 2022 בשעה 10:05 am הגב

        בערך 30X40

    6. רחל אפריל 10, 2022 בשעה 4:09 pm הגב

      הי! ממש מתפעלת!
      רוצה לשאול לגבי הביצים? מה הכוונה? חיות? שלמות?

      • malky adler אפריל 10, 2022 בשעה 10:46 pm הגב

        שלמות

    7. ציפי יוני 2, 2022 בשעה 6:15 am הגב

      האם אפשר ללא הביצים החיות ? יש לזה תחליף ? ריצ' לבד יצא טוב ?

      • malky adler יוני 2, 2022 בשעה 6:18 am הגב

        ריץ לבד יצא גוש קרח

    8. ברכי אוקטובר 13, 2022 בשעה 4:47 pm הגב

      שלום וברכה!!
      יוצא ממש קפוא ולא ניתן לגלגול, אולי כדאי להוסיף ריץ קפה??

      • malky adler אוקטובר 18, 2022 בשעה 9:41 am הגב

        5 דקות מחוץ למקפיא ואפשר לגלגל

    9. שרי ספטמבר 18, 2023 בשעה 9:10 pm הגב

      אשמח לסרטון איך מגלגלים כי אני ממש לא מצליחה
      או שזה רך מידי ואז החלק הלבן מתחיל להנמס
      או שזה קפוא מידי ואז החלק הורוד נשבר

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס