חומרים
לשכבת התות
500 מ"ל חלב/תחליף חלב (חלב קוקוס, חלב סויה, חלב שקדים)
1 חב' ג'לי תות
לשכבת הווניל
1 מיכל שמנת מתוקה או צמחית
1/2 כוס סוכר
3 ביצים
1 שקית סוכר ווניל
אופן ההכנה:
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה
- מערבבים את הג'לי עם תחליף החלב עד שאין גושים, יוצקים לתבנית ומקפיאים לשעה.
- מקציפים את השמנת עם הסוכר
- מוסיפים ביצים וסוכר ווניל.
- מורחים על שכבת התות ומקפיאים מספר שעות.
- מגלגלים את הגלידה לרולדה בעזרת נייר האפייה, תוך כדי הגלגול משחררים את נייר האפייה.
- מקפיאים עד להגשה ופורסים לפרוסות נאות.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8cypu38
שלום
אשמח לדעת למה הכוונה חלב ריץ?
תחליף חלב פרווה אפשר כל תחליף חלב (חלב סויה, חלב שקדים, מי קוקוס וכדו')
אשמח להסבר מפורט יותר איך מגלגלים אחרי ההקפאה
נעזרים בנייר כדי לגלגל. כמו רולדה
וואי איזה פצ'קריי
לא הצלחתי לגלגל אחרי ההקפאה- זה קפוא- אז שכבת הג'לי נשברת כל הזמן
הלך לפח
אולי תפרסמי סרטון של איך את מגלגלת ככה?
ההקפאה לא עד שזה מאד קפוא אלא ממש עד שמתייצב. מגלגלים עם נייר האפייה
איך יצא לך אדום כ"כ? יצא לי ורוד ממש בגלל התחליף חלב
זה ממש ישן, אולי שינו את המרכיבים של הג'לי. מקסימום תוסיפי טיפה צבע מאכל
איזה גודל תבנית עושים את הרולדה? תבנית תנור או בינונית?
בערך 30X40
הי! ממש מתפעלת!
רוצה לשאול לגבי הביצים? מה הכוונה? חיות? שלמות?
שלמות
האם אפשר ללא הביצים החיות ? יש לזה תחליף ? ריצ' לבד יצא טוב ?
ריץ לבד יצא גוש קרח
שלום וברכה!!
יוצא ממש קפוא ולא ניתן לגלגול, אולי כדאי להוסיף ריץ קפה??
5 דקות מחוץ למקפיא ואפשר לגלגל
אשמח לסרטון איך מגלגלים כי אני ממש לא מצליחה
או שזה רך מידי ואז החלק הלבן מתחיל להנמס
או שזה קפוא מידי ואז החלק הורוד נשבר