• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    רולדת זברה

    חומריםרולדת זברה

    לרולדה

    5 ביצים מופרדות
    3/4 כוס סוכר
    1 וחצי כפות קקאו
    3 כפות קמח

    למילוי

    1 מיכל שמנת מתוקה או מצחית
    1 כוס חלב או חלב סויה
    1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
    1 כפית תמצית קפה (לא חובה)

    אופן ההכנה:

    • מחממים תנור ל180 מעלות
    • מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר לתערובת תפוחה ובהירה
    • מקציפים בנפרד את החלבונים עם יתרת סוכר לקצף יציב
    • מקפלים לתערובת החלמונים
    • מחלקים את המסה לשתי חלקים
    • לחלק אחד להוסיף 2 כפות קמח ולשני את הקקאו + כף קמח ומעבירים ל2 שקיות זילוף
    • מזלפים פסים לסירוגין באלכסון ע"ג ניר אפיה
    • אופים כ10 דקות
    • מגלגלים עם נייר האפייה ומצננים

    מילוי

    • מקציפים את חומרי המלית לקצפת יציבה
    • פותחים את הרולדה, ומשחררים את הנייר
    • מורחים את הקרם ומגלגלים לרולדה הדוקה

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y6u9z789
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות תגיות: רולדה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    9 תגובות

    1. מיכל פברואר 18, 2021 בשעה 3:03 pm הגב

      הי מלכי

      תודה על כל המתכונים השווים.. רציתי לשאול א. בשקית זילוף אין צורך בצנטר נכון?

      ב. אני מעוניינת לשלוח את הרולדה למשלוח מנות.. במידה ולא יצא לי יפה כמו בתמונה נראה לך שיהיה אפשר להזליף על הזברה שוקולד חום ולבן? וא"כ איך?

      תודה רבה

      • malky adler פברואר 19, 2021 בשעה 7:41 am הגב

        אין צורך בצנתר. אפשר תמיד לצפות את הרולדה. לדעתי יצא לך יפה, זה לא מסובך

    2. שרה פברואר 21, 2021 בשעה 11:32 am הגב

      לאיזה גודל ביצים את מתכוונת? M או L?
      אם יש לי L כמה ביצים אני צריכה?
      תודה רבה!

      • malky adler פברואר 21, 2021 בשעה 2:05 pm הגב

        מדיום, כל ביצה מדיום שוקולד 50 גרם, אז תשקלי

        • שרה פברואר 22, 2021 בשעה 12:24 pm הגב

          תודה! השתמשתי ב4 ביצים, יצא מעולה!
          מה שכן המילוי לא יצא כ"כ מתוק אז הוספתי לו שקית סוכר וניל.
          אבל מתכון מוצלח ויצא מאד יפה!

    3. מרב אוקטובר 16, 2022 בשעה 12:12 am הגב

      האם אפשר לעשות את זה עם קמח מולינו ללא גלוטן?

      • malky adler אוקטובר 18, 2022 בשעה 9:39 am הגב

        לא ניסיתי

    4. שרי דצמבר 14, 2023 בשעה 1:55 pm הגב

      בשימוש במיקסר חזק וטוב, יש אפשרות שלא להפריד את הביצים?

      • malky adler דצמבר 25, 2023 בשעה 11:32 am הגב

        ההפרדה לא קשורה למיקסר

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס