רולדת תמרים וקוקוס, קלה להכנה, פרווה ואפילו טבעונית. מי צריך יותר מזה
2 גלילות
חומרים
450 גרם ממרח תמרים
100 גרם שקדים גרוסים (טחונים גס)
100 גרם קוקוס
3 כפות טחינה גולמית
כף קקאו
50 גרם חמוציות
לציפוי
50 גרם קוקוס
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל החומרים ויוצרים 2 גלילים
- עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים
- לאחר שמתייצב פותחים את הניילון הנצמד ומגלגלים בקוקוס
- פורסים לפרוסות ומגישים
צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yxqgh88q
אפשר שוקולית במקום קקאו?
בשוקולית יש סוכר, אז זה לא משהו שמחליף קקאו