אין על השילוב של לוטוס וקפה , יש באתר גם בחושה בטעמים האלו, אז הפעם כתוצאה ממזג האויר הלוהט, שילבתי את הטעמים בארטיק. טעם הקפה המעודן מגיע מחליטה של פולי קפה בשמנת, מתקבל טעם מעודן של קפה (לא ממליצה להחליף בנס קפה) ציפוי כפול של לוטוס ושוקולד מריר שיאזן את המתיקות ויתן קראנצ'יות ואתם מסודרים
12 ארטיקים
חומרים:
לארטיק
500 גרם שמנת מתוקה 38%
30 גרם פולי קפה
400 גרם חלב מרוכז
1-2 כפות ממרח לוטוס
לציפוי
380 גרם (צנצנת) ממרח לוטוס קראנץ
150 גרם ממרח לוטוס חלק
ציפוי מריר
150 גרם שוקולד מריר
30 גרם חמאת קקאו
אופן ההכנה:
ארטיק
- שמים את פולי הקפה בשקית ושוברים אותם בעזרת מערוך
- משרים את פולי הקפה בשמנת, מכסים בניילון נצמד ושמים במקרר ל24 שעות לפחות
- מסננים את השמנת ומשלימים את המשקל ל500 גרם
- מקציפים את השמנת למרקם יציב מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים מעט יחד
- מזלפים חצי גובה בתבנית ארטיקים
- מחממים את ממרח הלוטוס ומזלפים ספירלה במרכז הארטיק
- מזלפים עוד מהגלידה ומקפיאים להתייצבות
ציפוי לוטוס
- מחממים את ממרחי הלוטוס ושמים בכלי גבוה, טובלים את הארטיקים ומקפיאים מספר דקות
- הכמות של הממרח במתכון יותר גדולה ממה שצריך כדי לצפות את הארטיקים, אבל כדי שנוכל לטבול את כל הארטיק יש צורך בכמות הזו, מה שנשאר תחזירו לצנצנת לשימוש נוסף
ציפוי מריר
- ממיסים שוקולד וחמאת קקאו
- טובלים שליש או חצי מהארטיק בשוקולד ומקפיאים
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/2cjepgsz
הי
אפשר להמיר בפרוה?
תודה
יש חלב מרוכז ושמנת מתוקה, לא ממש ממליצה להמיר, זה כל הטעם