• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    ארטיק קראנץ' פיסטוק
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    ארטיק קראנץ' פיסטוק

    שגעת הקראנץ' פיסטוק הגיע גם אלי, אחרי שראיתי כתבות על המחסור, החלטתי להרים את הכפפה ולהכין גרסה משלי.

    אחד המתכונים שהכי אהבתם והכנתם אין ספור פעמים זה ארטיק שוקובו שלושה שוקולדים, קבלו גרסת הפיסטוק המושלמת.

    14-15  ארטיקים גדולים

     

    חומרים:

    ליבת פיסטוק

    200 גרם שוקולד לבן

    100 גרם מחית פיסטוק (100% פיסטוק)

     

    לגלידה

    500 גרם שמנת מתוקה

    300 גרם חלב מרוכז

    80 גרם מחית פיסטוק

     

    לציפוי

    400 גרם שוקולד לבן

    60 גרם חמאת קקאו

    50 גרם בראס (אגוזים גרוסים מסוכרים)

    קראנץ' פיסטוק

    אופן ההכנה:

    ליבת פיסטוק

    • ממיסים שוקולד בבן מרי (קערה על גבי סיר עם מים)  או במיקרוגל בפולסים של 30 שניות.
    • מוסיפים מחית פיסטוק
    • יוצקים לתבנית בעובי חצי ס"מ ומקפיאים

    לארטיק

    • מקציפים שמנת מתוקה למרקם יציב
    • מוסיפים חלב מרוכז ומחית פיסטוק ומערבבים לאיחוד מלא
    • מזלפים לתבנית מגנום חצי גובה, חותכים מלבן מליבת הפיסטוק ומטביעים בגלידה.
    • תוקעים מקל וממלאים בגלידה על למעלה.
    • מישרים ומקפיאים מספר שעות עד שניתן לחלץ מהתבנית.
    • ממליצה להוריד את המקפיא לקור מקסימלי (אצלי אפשר להוריד למינוס 23 מעלות)

    ציפוי

    • ממיסים שוקולד וחמאת קקאו
    • מוסיפים בראס
    • מעבירים לכוס גבוהה וטובלים את הארטיקים
    • שומרים בהקפאה.
    • ניתן לראות סירטון הכנה אצלי באינסטגרם

     

     

    אל תשכחו לשתף אותי בתוצאה, מוזמנים לתייג באינסטגרם ובפייסבוק או לשלוח לי…

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/2clgpqj7
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחים קפואים תגיות: מגנום, פיסטוק, צחלב מרוכז, שוקולד לבן
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    ארטיק לוטוס קפה

    ארטיק לוטוס קפה

    מגנום דובאי

    ארטיק חלבה בסיגנון שוקולד דובאי

    ארטיק ווניל עם פאדג' שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    19 תגובות

    1. פערי יולי 14, 2022 בשעה 3:02 pm הגב

      היי, נראה מושלם, ממש רוצה להכין, עד היום הכנתי את המגנום שוקובו שלושה שוקולדים למארזים והחזיק מצוין, רציתי לדעת אם זה גם יכול להיות טוב במארז ושינוע ואולי כאי להוסיף מעט ג'לטין

      • malky adler יולי 14, 2022 בשעה 3:06 pm הגב

        לא נראה לי שכמו שזה זה ישרוד מארזים.
        את יכולה לנסות להוסיף ג'לטין

    2. אולה יולי 16, 2022 בשעה 10:40 am הגב

      תודה על המתכון

    3. אירית יולי 20, 2022 בשעה 9:42 am הגב

      היי מלכי,
      אפשר להוסיף ג'לטין,אם כן כמה למתכון הזה?
      ובאיזה שלב להוסיף?
      תודה

      • malky adler יולי 20, 2022 בשעה 9:47 am הגב

        אין צורך להוסיף ג'לטין כי אוכלים ישר מהמקפיא.

    4. אפרת יולי 26, 2022 בשעה 4:22 pm הגב

      היי מלכי,
      אני רוצה להחליף את את הבראס בפיסטוק קצוץ,
      עדיף קלוי או לא?
      המתכון נראה מושללםם!!!

      • malky adler יולי 28, 2022 בשעה 9:32 am הגב

        תודה רבה, שמחה שאהבת.
        קלוי עדיף

    5. ברכה יולי 28, 2022 בשעה 2:58 pm הגב

      האם אפשר בלי חמאת קקאו? ואם כן אולי להחליף במשהו אחר?

      • malky adler יולי 28, 2022 בשעה 6:55 pm הגב

        תפקיד חמאת הקקאו הוא לדלל את השוקולד כדי שיצא ציפוי דק.
        את יכולה לוותר, הציפוי יצא יותר עבה.
        את יכולה גם להחליף בשמן ואז הציפוי יצא פחות קראנצ'י

    6. שניקי יולי 29, 2022 בשעה 2:25 pm הגב

      מתכון נדיר.. תודה
      מכינה כבר פעם שנייה???

    7. סופיה מוקטל אוגוסט 1, 2022 בשעה 9:53 am הגב

      וואו מושלם

    8. עדן מאי 17, 2023 בשעה 7:39 pm הגב

      היי, הכנתי בעבר ויצא מושלם!
      יש אפשרות להוסיףתגלטין כדי שיחזיק מעמד לטווח יותר ארוך? אם כן, אשמח לדעץ כמה גלטין…
      תודה!

      • malky adler מאי 24, 2023 בשעה 11:52 am הגב

        זה ארטיק שאוכלים קפוא, אפשר להוסיף ג'לטין, אבל אם אוכלים מופשר זה יוצא מאד מתוק ופחות טעים לדעתי.
        ארטיק אוכלים קפוא, מוס אוכלים מופשר מהמקרר

    9. מעיין וולף מאי 23, 2023 בשעה 4:54 pm הגב

      יש אפשרות להחליף את החלב המרוכז בחלב רגיל?

      • malky adler מאי 24, 2023 בשעה 11:51 am הגב

        לא

    10. מעיין וולף מאי 24, 2023 בשעה 4:59 pm הגב

      האם אפשר לשים חלב רגיל במקום חלב מרוכז?

      • malky adler מאי 31, 2023 בשעה 10:11 am הגב

        לא

    11. תמר יוני 9, 2024 בשעה 1:26 pm הגב

      אם אני עושה כמות של 16 מגנומים קטנים
      צריך לעשות חצי כמות?

      • malky adler יוני 10, 2024 בשעה 5:20 pm הגב

        נראה לי שכן

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס