• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    בלינצ'ס שוקולד וקצפת
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    בלינצ'ס שוקולד וקצפת

    אחד המאכלים האהובים על בני משפחתי הוא הבלינצ'ס – פולוצ'ינטה (בכל זאת דם הונגרי זורם בעורקינו …)

    גיוונתי עם בלינצ'ס שוקולדי בתוספת קצפת שאי אפשר לעמוד בפניו, עד היום הבנות זוכרות איך באו מבית ספר ביום הצילומים וזו הייתה ארוחת הצהרים המפנקת שלהן.

    תתפנקו גם אתם, ותפנקו את האהובים שלכם

     

     

    20 יחידות

    חומרים

    בלינצ'ס

    4 ביצים
    280 גרם (2 כוסות) קמח
    750 גרם (3 כוסות) חלב
    4 כפות שמן
    100 גרם (1/2 כוס) סוכר
    45 גרם(3 כפות) קקאו
    קורט מלח

    מלית שוקולד

    250 גר' שוקולד מריר
    500 שמנת מתוקה

    קרם שנטילי

    250 מ"ל שמנת מתוקה
    3 כפות אבקת סוכר

    אופן ההכנה:

    בלינצ'ס

    • מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ללא גושים. (ניתן לטחון בבלנדר מוט)
    • מחממים שמן במחבת ומטגנים את החביתיות משני הצדדים
    • החביתיות שוקולד צריכות זמן טיגון קצר יותר המרגילות.

    מלית שוקולד

    • מחממים שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד
    • ממתינים מספר דקות וטוחנים בבלנדר מוט לקבלת תערובת אחידה
    • מכסים ומקררים למשך לילה
    • לפני המילוי מקציפים במיקסר במהירות איטית עד לקבלת קרם יציב למילוי. לא להקציף יותר מידי אחרת נקבל מוס.
    • ממלאים את הבלינצ'ס – מקפלים פנימה 2 קצוות נגדיים ומגלגלים לצורת צינור.
    • מקפיאים את הבלינצ'ס עם המילוי.
    • מפשירים כ30-40 דקות לפני ההגשה
    • מזלפים קרם שנטילי ומגישים.

    קרם שנטילי

    • מקציפים את השמנת והסוכר לקרם יציב להזלפה ומזלפים על הבלינצ'ס.

     

    צילום: נחמי וולף סטיילינג: מיכל ליבוביץ'

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9wqjkpt
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחים אישיים תגיות: בלינצ'ס, קצפת, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    פאי לימון ללא גלוטן לפסח

    פאי לימון ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    6 תגובות

    1. מירי יולי 13, 2021 בשעה 11:49 am הגב

      חייב להשאיר לילה?
      או שיש דרך קיצור

      • malky adler יולי 13, 2021 בשעה 11:53 am הגב

        צריך לקרר 5-6 שעות כדי שיהיה אפשר להקציף

    2. אלי ספטמבר 19, 2022 בשעה 8:41 am הגב

      איך ניתן להמיר לפרווה?

      • malky adler ספטמבר 21, 2022 בשעה 9:13 am הגב

        אפשר לעשות עם תחליף חלב (שקדים, סויה או מה שאוהבים) ושמנת צמחית או קרם קוקוס

    3. דבורי ספטמבר 25, 2024 בשעה 10:51 pm הגב

      הדברים שלך מדהימים
      כל מתכון יותר טוב מהקודם
      תודה
      האם ניתן לעשות את הבלינצעס ולמלא מראש (בהקפאה) או שזה חיב להיות טרי?

      • malky adler ספטמבר 26, 2024 בשעה 8:07 am הגב

        אני בדכ לא מקפיאה בלינצס, אבל נראה לי שאפשרי

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס