בראוניז מפנקים ועסיסיים עם מילוי פרלינה לוז וציפוי שוקולד פציח. והם אפילו פרווה
יש גם גרסה ללא גלוטן
לצפיה בסירטון של אופן ההכנה לחצו כאן
תבנית שקעים
18 יחידות
חומרים:
300 גרם שוקולד
200 גרם שמן קוקוס
200 גרם (כוס) סוכר
80 גרם (כף וחצי) מחית פרלינה (נוגט)
5 ביצים M
45 גרם (3 כפות) קקאו
45 גרם (3 כפות ) קמח או קמח תפו"א
כפית אבקת אפיה
25 גרם (2 כפות) אבקת שקדים
קרם פרלינה
60 גרם מחית פרלינה (נוגט)
60 גרם מחית לוז ללא סוכר (ניתן להחליף בעוד מחית פרלינה)
ציפוי
350 גרם שוקולד מריר
35 גרם חמאת קקאו
אופן ההכנה:
בראוניז
- ממיסים את השוקולד, הפרלינה, הסוכר ושמן הקוקוס בבן מרי (קערה מונחת ע"ג סיר עם מים) או במיקרו..
- מוסיפים את הביצים זו אחר זו ומערבבים היטב
- מוסיפים הקקאו, קמח תפו"א ואבקת שקדים ומערבבים לאיחוד
- יוצקים לתבנית אופים בחום של 190מעלות 15-20 דקות
- מצננים ומיישרים עם סכין את החלק העליון
קרם פרלינה
- מערבבים את המחית ומזלפים לשקע של הבראוניז
- מקפיאים עד שהמחית קפואה ולא נמרחת
ציפוי
- ממיסים שוקולד וחמאת קקאו
- טובלים את הבראוניז בשוקולד
- מחכים שיתייצב מעט ומלפים בעזרת שקית זילוף עם חור קטן פסי שוקולד
- שומרים במקרר בקופסה סגורה.
הערה: אם אין לכם שמן קוקוס ניתן להחליף ב250 גרם חמאה או מרגרינה
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yy6no29o
איזה גודל תבנית מדובר?
לא הבנתי איזה שקע בבראוניז?
תצפי בסירטון ויהיה לך יותר מובן
יש לי אינטרנט אתרוג הסירטון חסום לי
אם תוכלי אשמח שתשלחי לי כקובץ מצורף למייל
תודה
הסירטון נמצא בערוץ יוטיוב שלי, אין לי אפשרות לשלוח במייל
היי, הכנתי ויצא לי מאוד שומני ומרקם לא חלק. לאחר האפיה הם קצת התפרקו לי ,מדוע?? מה לא עשיתי נכון ??
עשיתי עוד כמה מתכונים שלך ויצא מעולה.
קצת קשה לענות ככה. אולי משהו בשקילה לא היה נכון. אולי לא התערבב טוב ולא היה אחיד, אולי אפיה ארוכה מדי. זה מתכון שאני עושה המון גם במשך השנה ולא רק בפסח
היי
האם ניתן לשמור בהקפאה ואם כן לכמה זמן?
בהחלט, אפשר להקפיא בקופסה אטומה. גם חודש.
היי, התלהבתי והכנתי ( לא היה לי תבנית שקעים כזו אז הכנתי בתבנית גדולה וחתכתי ואת הקרם פרלינה הזרקתי ב2 נקודות) יצא מטורף, שמתי על השולחן וזה נחטף, פשוט מתכון מושלם❤
מלכי היקרה.
הייתי חייבת לספר לך שהכנתי את הבראוניז והם יצאו מושלמים!
הכנתי עוד כמה מתכונים והכל יצא מעולה מעולה.
תודה רבה וחג שמח 🙂
איזה כיף. אני ממש שמחה שאתם אוהבים ונהנים מהמתכונים.
אם אין לי את המחית הזו?
מה יכול להיות תחליף?
אשמח לתשובה מהירה
ממרח לוטוס או ממרח אחר שאת אוהבת, אבל יהיה טעם אחר.
היי, שמעתי שהממתק שווההה!!
רשום למעלה:
80 גרם (כף וחצי) מחית פרלינה (נוגט)
– 80 גרם או כף וחצי?
תודה.
80 גרם זה כף וחצי . בגלל שזה ממרח תלוי כמה הכף שלך גדושה. אני תמיד בעד לשקול.
ממרח פרלינה, של איזו חברה את קונה שכשרה לפסח בכשרות מהודרת?
אני קונה בסיטונאות. אפשר גם להכין לבד.
מקסים
אפשר גם להכין עוגת בראוניס ואחרי ששופכים את התערובת לתבנית לצקת נקודות נוגט לאפות לחתוך למלבנים רגילים ולצפות
כן
היי מלכי,
תודה רבה על האתר המושקע!
רציתי לדעת אם אפשר להחליף את שמן הקוקוס בשמן רגיל? פחות מתחברת לטעם…
המרקם יהיה יותר של עוגת שוקולד ופחות של בראוניז, אבל אפשרי.
הי מלכי,
יש תחליף לחמאת קקאו?
תודה שרי
אפשר לשים שמן