מתאים גם כמנה ראשונה
4 כוסות מרטיני
חומרים:
שכבה 1
8 גר' ג'לטין מומס ב48 גר' מים
240 מ"ל מיץ חמוציות טבעי
3/4 כוס סוכר
חופן חמוציות.
שכבה 2
8 גר' ג'לטין מומס ב48 גר' מים
240 מ"ל מיץ תפוחים טבעי
1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה:
שכבה ראשונה:
- משרים את הג'לטין של השכבה הראשונה במים עד לספיגה מלאה של הנוזלים.
- מחממים בסיר את מיץ החמוציות והסוכר עד להמסה מלאה של הסוכר, אין צורך להרתיח.
- ממיסים את הג'לטין כ20 שניות במיקרו ומוסיפים למיץ.
- יוצקים לכוסות מרטיני עד מחצית הגובה. ממתינים מספר דקות שיתחיל להתקרש ומפזרים חמוציות , מכניסים למקרר להתייצבות.
שכבה שניה:
- מכינים את שכבת התפוחים לפי אותם שלבים של השכבה הראשונה, ויוצקים על ג'לי החמוציות.
- מקררים להתייצבות.
- ניתן לקשט בחמוציות.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yc7jy5ml