גלידה ב 5 דקות עבודה, החלב המרוכז עשיר בסוכר המונע קפיאה מוחלטת של הגלידה .
כמובן שאתם יכולים להכין את החלב המרוכז בעצמכם
חומרים:
400 גר' חלב מרוכז
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 מיכל פריגת לימון קפוא
אופן ההכנה:
- מקציפים שמנת מתוקה
- מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים עד קבלת תערובת אחידה
- מקפיאים באינגליש קייק או בקופסה אחרת
הערה: ניתן להחליף את הפריגת בטעם מנגו או תפוז לפי טעמכם.
חלב מרוכז בייתי
כמות : כ1.300 ק"ג
חומרים:
1 ליטר חלב
½ קג' סוכר (2.5 כוסות)
50 גר' חמאה
4 כפות קורנפלור
½ כוס מים
אופן ההכנה:
- מרתיחים חלב וסוכר על להבה בינונית
- לאחר רתיחה מבשלים עוד חצי שעה
- מוסיפים חמאה להמסה מלאה
- מערבבים קורנפלור עם מים ומוסיפים לחלב בזרם דק
- מבשלים עוד ¼ שעה תוך ערבוב מתמיד על מנת למנוע גושים.
- מקררים
צילום: דניה ויינר סטיילינג: דיאנה לינדר
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yb3y8l47
איך אפשר להמיר את זה לשוקולד ?יש לי ממרח נוטלה שאני רוצה לסיים?יש מצב טעים כזה?
את יכולה להוסיף במקום פריגת 2-3 כפות נוטלה, יכול להיות פצצה, ואם ממש בא לך תוסיפי שברי אוריאו, אם כבר שחיתות אז עד הסוף…
בתאבון!!!
שלום מלכי לטעם ווניל מה ניתן לשים?
תודה
תוותרי על הפריגת לימון ושימי מקל ווניל או משחת ווניל באיכות טובה
שלום מלכי,
אם אין פריגת קפוא- מה ניתן לשים?
תודה רבה
אפשר בלי אבל אז לא יהיה טעם לימון
אפשר קינוחי כוסות, גלידות ועוגות עם תחליפי סוכר וגבינות דלות שומן ?
אני פחות מכינה קינוחים דלי סוכר