חטיף אנרגיה עם הקפה בבוקר ימריץ אותנו לעבוד. קבלו חטיף טעים וממכר בתוספת שוקולד שמתאים למבוגרים וילדים כאחד.
תבנית 30X10
9-10 יח'
חומרים:
60 גר' גפרורי שקדים (1/2 כוס)
60 גר' פקאן קצוץ (1/2 כוס)
120 גר' שבולת שועל (כוס)
30 גר' צנוברים (1/3 כוס)
20 גר' פצפוצי אורז (4 כפות)
100 גר' דבש (1/4 כוס)
100 גר' סילאן (2/3 כוס)
60 גר' שמן קוקוס מוקשה (4 כפות) – להשיג בחנויות טבע
1/2 כפית מלח
כפית תמצית וניל
60 גר' חמוציות (1/2 כוס)
לציפוי
100 גר' שוקולד מריר
- קולים את השקדים, פקאן , שבולת שועל וצנוברים 8 דק' בתנור שחומם מראש ל180 מעלות ומצננים
- מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב עד שכל התערובת מצופה בדבש והסילאן
- יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומקפיאים כ4 שעות
- חותכים לאצבעות של 3 ס"מ X 10 ס"מ
- ממיסים את השוקולד וטובלים צד אחד של החטיף כשהוא קפוא בשוקולד.
- שומרים בקירור
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yckxgjnt