טראפלס עגולים ומתוקים עם טוויסט לימוני עדין
30 יח'
חומרים:
250 גרם שוקולד לבן
1 כפית מיץ לימון
50 גר' חמאה
50 מ"ל שמנת מתוקה
לציפוי:
100 גרם סוכר
סוכר וניל
צבע מאכל צהוב
אופן ההכנה:
- ממיסים את השוקולד על בן מרי
- מוסיפים את השמנת ומערבבים
- מוסיפים את החמאה ולבסוף את הלימון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מצננים עד שהתערובת מתייצבת מעט וניתן לגלגל לכדורים
- מערבבים סוכר כל מעט צבע מאכל צהוב, מוסיפים סוכר וניל
- מגלגלים כדורים ומצפים בסוכר
צילום: אלי סגל סטיילינג: מיכל ליבוביץ'
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9s3lolh
שלום
אני משתמשת המון באתר שלך.. ונהנית מאד
את המתכון הזה הכנתי פעם אחת ויצא מעולה…
פעם שניה ושלישית, העיסה התפרקה לחלוטין. מבאס..
ההבדלים בין הפעמים שבפעם הראשונה הכנתי כמות רגילה ובפעמים הבאות הכפלתי כמויות
וכן בפעם הראשונה השתמשתי בשוקולד לבן של כרמית
ובפעם השניה בשוקולד לבן איכותי יותר, מקרואטיה, מיובא ע"י חב' גרוס
יש לך רעיון מה הסיבה לבעיה? השוקולד? ההכפלה?
תודה!
הי, ההכפלה לא אמורה להיות בעייתית בכלל. אני לא מכירה את השוקולד שהשתמשת, תנסיח להמיס בעדינות על בן מרי ולטחון היטב עם בלנדר מוט. לא בטוח שיצליח אבל שווה לנסות לפני שזורקים. אולי חיממת את השוקולד יותר מדי? אולי החמאה נוספה לתערובת חמה מאד?
נהנית מאוד מהאתר שלך…התמונות מקסימות והמתכונים מעולים.
הייתי שמחה לדעת מה הטכניקה לגלגול כדור מושלם של טראפלס?
אין טכניקה מיוחדת. כדי שיהיו אחידים שוקולים אותם או שיוצקים לתבנית כדורים