• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טראפלס שוקולד נוגט
    דף הבית / מתכונים / קינוחי פרווה

    טראפלס שוקולד נוגט

    טראפלס שוקולד רכים ונימוחים, והם אפילו פרווה. טעים כקינוח לאחר ארוחה בשרית, או בבר מתוק לאירוח.

    שימו אותם באריזה מעניינת והם יתאימו למשלוח מנות.

     

    35-40 יחידות

    חומרים:

    225 גרם שמנת צמחית לא מדוללת (להשיג בחנויות המתמחות)
    25 גרם חלב סויה
    150 גרם (3 כפות) מחית נוגט
    400 גרם שוקולד מריר

    לציפוי:
    150 גרם שוקולד מריר
    אגוזי לוז מסוכרים
    או
    אבקת קקאו

    אופן ההכנה:

    • מביאים לסף רתיחה קצפת וחלב סויה
    • מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד והנוגט
    • מערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד וקבלת תערובת חלקה.
    • מקררים עד לקבלת מסה שניתן לגלגל ממנה כדורים.
    • מגלגלים כדורים בקוטר של 2 ס"מ ומקפיאים
    • ממיסים את השוקולד
    • טובלים את הטראפלס בשוקולד מומס ומצפים באגוזי לוז מסוכרים .
    • ניתן להקפיא את הטראפלס

     

     

    צילום: נחמי וולף סטיילינג: מיכל ליבוביץ'

     

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/v7r9h6d
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים, קינוחי פרווה תגיות: אגוזי לוז, בראס, מחית פרלינה, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    17 תגובות

    1. לימור צברי פברואר 27, 2020 בשעה 8:07 am הגב

      שמנת לא מדוללת הכוונה לגלידן?

      • malky adler פברואר 27, 2020 בשעה 8:09 am הגב

        בין היתר. זה יכול להיות גם השף הלבן, ריץ ועוד

    2. ליאן פברואר 27, 2020 בשעה 8:27 am הגב

      היי
      אפשר לעשות את זה חלבי עם שמנת מתוקה וחלב?

      • malky adler פברואר 27, 2020 בשעה 8:36 am הגב

        כן. יש לך גם את טראפלס שוקולד קפה בחלבי

    3. חגית מלכה פברואר 27, 2020 בשעה 8:37 am הגב

      כמה יוצאים מזה בערך?

      • malky adler פברואר 27, 2020 בשעה 3:05 pm הגב

        35-40 יחידות

    4. שני מרץ 5, 2020 בשעה 7:02 am הגב

      שלום, במה ניתן להחליף את החלב סויה שעדיין יהיה פרווה?
      תודה רבה!

      • malky adler מרץ 5, 2020 בשעה 7:24 am הגב

        כל תחליף חלב שאת אוהבת. חלב שקדים, קוקוס וכדו

    5. רחלי אביכזר מרץ 8, 2020 בשעה 10:43 pm הגב

      את כזו מלכה!!! אין על המתכונים שלך .
      תודה רבה
      פורים שמח מלכי!

    6. לאה אוגוסט 28, 2020 בשעה 9:19 am הגב

      מלכי המתכונים שלך מושלמים!! אני מכורה לאתר שלך!!! רציתי לשאול מקורה אם הדלילה מידי נוזלית ואי אפשר לעשות ממנה כדורים, שמים במקרר?

      • malky adler אוגוסט 29, 2020 בשעה 8:59 pm הגב

        תודה רבה. שמחה שאת אוהבת.
        שימי במקרר להתייצבות

    7. רייזי מרץ 12, 2022 בשעה 6:43 pm הגב

      הי מלכי,
      המתכון נראה פצצה!!!
      רק רציתי לדעת,
      אם חייבים לשים במקפיא או מקרר אחרי שהכדורים כבר מוכנים לאכילה או שאפשר להשאיר אותם בחוץ והאגוזי לוז מסוכרים לא ימסו???

      תודה ענקית!!

      • malky adler מרץ 14, 2022 בשעה 10:08 am הגב

        רצוי לשים שוקולד במקרר, האגוזי לוז לא נמסים אבל שוקולד נמס ומתרכך במקום חם

    8. יעל מאי 24, 2023 בשעה 10:59 am הגב

      תודה רבה על המתכונים המעוליםםם!!!

      האם ריץ׳ פרווה נחשב לשמנת לא מדוללת?
      והאם אפשר להחליף את המחית נוגט באבקת נוגט? איך? ומה הכמויות?

      • malky adler מאי 24, 2023 בשעה 11:50 am הגב

        ריץ שקונים מרוכז ולפי ההוראות צריך לדלל נחשב שמנת לא מדוללת.
        ריץ מהסופר פחות, אבל אפשר להשתמש גם בו.
        כדי להפוך אבקת נוגט למחית צריך להוסיף שמן. על כל 100 גרם אבקה מוסיפים 20 גרם שמן

    9. שני ספטמבר 28, 2024 בשעה 7:06 pm הגב

      חשבתי במקום לגלגל אחד אחד לזלף ישירות לתבנית סיליקון כדורים. זה יצליח בצורה כזו?אם כן איך אפשר לצפות אחרי קירור?

      • malky adler ספטמבר 30, 2024 בשעה 3:20 pm הגב

        בהחלט

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס