• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    ליקר תפוזים
    דף הבית / מתכונים / ליקרים

    ליקר תפוזים

    ליקרים ביתיים צריכים הכנה מראש ועם הזמן משתבחים. הליקרים מחזיקים זמן רב ולכן הכינו אותם מראש ותהנו לאורך זמן.
    את הליקר כדאי לשמור במקפיא להרמת כוסית מידי פעם.

    1.5 ליטר

    חומרים

    4 תפוזים
    1 מקל קינמון
    350 מ"ל אלכוהול 96%
    450 גר' סוכר
    750 מ"ל מים

    אופן ההכנה:
    מקרצפים היטב את התפוזים ובודקים שלא נשארו כנימות.
    קולפים את הקליפה הכתומה בלבד בעזרת קולפן
    משרים את הקליפות עם מקל הקינמון באלכוהול למשך שבועיים לפחות.
    לאחר שבועיים מרתיחים את המים והסוכר עד לקבלת סירופ צלול ומקררים.
    יוצקים את האלכוהול דרך מסננת לתוך סירופ הסוכר.
    מערבבים ומעבירים לבקבוקים.

    .

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ybobtq8a
    שיתוף
    פורסם ב: ליקרים תגיות: ליקר, תפוזים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    ליקר אייריש קרים ופרלין

    ליקר אייריש קרים

    ליקר שוקולד

    ליקר קפה

    ליקר קפה

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    13 תגובות

    1. נורית אוקטובר 4, 2019 בשעה 11:39 am הגב

      האם ניתן להשתמש בוודקה נטולת טעם במקום באלכוהול ובמים?

      • malky adler אוקטובר 4, 2019 בשעה 1:37 pm הגב

        לא ייתן את אותו אפקט. איך תמיסי את הסוכר?

    2. Yg מרץ 3, 2020 בשעה 10:13 pm הגב

      עד כמה קריטי המקל קינמון?

      • malky adler מרץ 4, 2020 בשעה 7:05 am הגב

        נותן טעם. קריטי בטח לא

    3. Yg מרץ 3, 2020 בשעה 10:34 pm הגב

      משתמשים גם בתפוז עצמו או רק בקליפה?
      תודה רבה!

      • malky adler מרץ 4, 2020 בשעה 7:05 am הגב

        רק בקליפה

    4. Yg יוני 10, 2020 בשעה 10:02 pm הגב

      תודה רבה, יצא ממש מעולה!
      הצעה לשידרוג,
      לסחוט את ארבעת התפוזים אחרי הקילוף, ולסנן היטב מחתיכות הפרי.
      למדוד כמה מ"ל יצא מהתפוזים, ולהשלים ל 700 מ"ל מים (למשל, אם יצא 350 מ"ל מיץ מהתפוזים, אז מוסיפים עוד 350 מ"ל מים).
      מקפיאים, ויום לפני שמסננים את האלכוהול, מוציאים מהמקפיא שיפשיר.
      ניסיתי גם ככה, וגם יצא ממש טוב.
      תודה רבה.

    5. ניר פברואר 16, 2022 בשעה 5:43 am הגב

      הכנתי ויצא מעולה!! אני דואגת שבגלל שלא עיקרתי את בקבוקי הזכוכית הליקר יתקלקל ולא יחזיק לאורך זמן. יש סיכוי כזה? האם עדיף לשמור במקרר? תודה!

      • malky adler פברואר 17, 2022 בשעה 9:40 am הגב

        אין צורך, זה אלכוהול 96%. הורג הכל 🙂

    6. דבורה גוטמן פברואר 5, 2023 בשעה 8:12 am הגב

      ברצוני לעשות ליקר בננות
      ואין לי מתכון
      אשמח אם תשלחי לי למייל את המתכון
      נ.ב. עשיתי את ליקר שוקולד, וליקר קפה ויצא מאד מאד טעים

      • malky adler פברואר 9, 2023 בשעה 2:45 pm הגב

        לא ניסיתי להכין ליקר בננות, לדעתי משתמשים בתמציות טעם ואני פחות אוהבת להשתמש בהם.

    7. מיכל נובמבר 19, 2024 בשעה 6:00 pm הגב

      שלום! האם בשלב הראשון של הקליפות והאלכוהול, צריך לשים בכלי מסוים? איך לסגור? לאטום/בד? תודה רבה!

      • malky adler נובמבר 22, 2024 בשעה 1:21 pm הגב

        צריך לש/ים בכלי סגור עם מכסה אחרת האלכהול מתאדה

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס