מי לא מכיר את הסברינות נוטפות הסירופ העסיסיות? אנחנו נכין אותן בגרסת מיני של ביס אחד, אבל זהירות הן ממכרות, איך שגמרנו לצלם את המנה הן התחסלו… קטנות וטעימות.
תבנית שקעים למיני סברינות
חומרים
1 כף דבש
1 כף חלב
4 ביצים M
180 גר' קמח
1 כפית שמרים יבשים
כפית תמצית וניל
60 גר' חמאה רכה
1/2 כפית מלח
סירופ להספגת הסברינות:
1 ליטר מים
1.25 ק"ג סוכר
רום (משקה רום ולא תמצית)
1 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
- מערבבים דבש, חלב 2 ביצים, קמח מעורב עם שמרים ווניל במיקסר עם וו גיטרה.
- כשהתערובת אחידה מוסיפים עוד 2 ביצים ומערבבים
- מוסיפים חמאה רכה ומלח ומערבבים לתערובת אחידה.
- מתפיחים להכפלת נפח
- מרססים את התבנית בשמן ומקמחים.
- מעבירים לשק זילוף וממלאים תבנית סברינות עד 1/2 גובה ומתפיחים להכפלת נפח.
- אופים בחום של 180 מעלות כ 10 דקות
- בשלב זה ניתן להקפיא את הסברינות.
- מסירים את תחתית הסברינה כדי שתספוג היטב את הסירופ
- מכינים סירופ סוכר ומספיגים את הסברינות
- מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומזליפים במרכז הסברינות.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9ybxxke
איך ניתן להופכם לפרוה לארוע בשרי
את החלב אוכל להחליף במים או בתחליף אחר
ואת החמאה אולי במחמאה
אולם האם זה עדיין ישאר טעים?
במקום חלב אפשר חלב סויה או חלב שקדים, ואפשר מרגרינה או נטוינה.
יצא טעים
הי מלכי
תודה על המתכון לסברינות
לגבי הסירופ סוכר. לא הבנתי מה כמות הסוכר ביחס למים. וכמה זמן מבשלים את הסירופ?
אודה לתשובתך.
שבת שלום
יש כמויות במתכון, ליטר מים מול קילו ורבע סוכר
כתוב כמויות במתכון, ליטר מים וקילו ורבע סוכר
הי מלכי
תודה על המתכון נראה מושלם
מתאים גם לסברינות בגודל סטנדרטי?
מה ההבדל בין תמצית רום למשקה רום, והיכן ניתן להשיג?
אפשר להכין מהמתכון סברינות בכל גודל.
משקה רום הוא משקה אלכהולי כמו ויסקי או ליקר וניתן להשיג בחנויות משקאות