• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    מיני סברינות

    מי לא מכיר את הסברינות נוטפות הסירופ העסיסיות? אנחנו נכין אותן בגרסת מיני של ביס אחד, אבל זהירות הן ממכרות, איך שגמרנו לצלם את המנה הן התחסלו… קטנות וטעימות.

    תבנית שקעים למיני סברינות

    חומרים

    1 כף דבש
    1 כף חלב
    4 ביצים M
    180 גר' קמח
    1 כפית שמרים יבשים
    כפית תמצית וניל
    60 גר' חמאה רכה
    1/2 כפית מלח

    סירופ להספגת הסברינות:

    1 ליטר מים
    1.25 ק"ג סוכר
    רום (משקה רום ולא תמצית)

    1 מיכל שמנת מתוקה

    אופן ההכנה:

    • מערבבים דבש, חלב 2 ביצים, קמח מעורב עם שמרים ווניל במיקסר עם וו גיטרה.
    • כשהתערובת אחידה מוסיפים עוד 2 ביצים ומערבבים
    • מוסיפים חמאה רכה ומלח ומערבבים לתערובת אחידה.
    • מתפיחים להכפלת נפח
    • מרססים את התבנית בשמן ומקמחים.
    • מעבירים לשק זילוף וממלאים תבנית סברינות עד 1/2 גובה ומתפיחים להכפלת נפח.
    • אופים בחום של 180 מעלות כ 10 דקות
    • בשלב זה ניתן להקפיא את הסברינות.
    • מסירים את תחתית הסברינה כדי שתספוג היטב את הסירופ
    • מכינים סירופ סוכר ומספיגים את הסברינות
    • מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומזליפים במרכז הסברינות.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9ybxxke
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחים אישיים תגיות: סברינה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    פאי לימון ללא גלוטן לפסח

    פאי לימון ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    7 תגובות

    1. חני.צ. אוקטובר 24, 2018 בשעה 4:40 am הגב

      איך ניתן להופכם לפרוה לארוע בשרי
      את החלב אוכל להחליף במים או בתחליף אחר
      ואת החמאה אולי במחמאה
      אולם האם זה עדיין ישאר טעים?

      • malky adler אוקטובר 24, 2018 בשעה 4:45 am הגב

        במקום חלב אפשר חלב סויה או חלב שקדים, ואפשר מרגרינה או נטוינה.
        יצא טעים

    2. שולה דדון נובמבר 2, 2018 בשעה 12:12 pm הגב

      הי מלכי
      תודה על המתכון לסברינות
      לגבי הסירופ סוכר. לא הבנתי מה כמות הסוכר ביחס למים. וכמה זמן מבשלים את הסירופ?
      אודה לתשובתך.
      שבת שלום

      • malky adler נובמבר 4, 2018 בשעה 9:33 am הגב

        יש כמויות במתכון, ליטר מים מול קילו ורבע סוכר

      • malky adler נובמבר 4, 2018 בשעה 9:34 am הגב

        כתוב כמויות במתכון, ליטר מים וקילו ורבע סוכר

    3. תמר ינואר 8, 2019 בשעה 9:41 am הגב

      הי מלכי
      תודה על המתכון נראה מושלם
      מתאים גם לסברינות בגודל סטנדרטי?
      מה ההבדל בין תמצית רום למשקה רום, והיכן ניתן להשיג?

      • malky adler ינואר 10, 2019 בשעה 9:53 am הגב

        אפשר להכין מהמתכון סברינות בכל גודל.
        משקה רום הוא משקה אלכהולי כמו ויסקי או ליקר וניתן להשיג בחנויות משקאות

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס