חומרים
חצי חבילה בצק פילו
שמן או חמאה/מרגרינה מומסת למריחה על העלים
למלית
250 גר' תערובת פיצוחים (פיסטוקים, אגוזי מלך, אגוזי לוז , פקאן)
50 גר' סוכר (1/4 כוס)
1 חלמון
גרידת לימון
לסירופ
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס דבש
1/2 כוס מים
מקל וניל חצוי לאורכו
מקל קינמון
כף מיץ לימון
אופן ההכנה
סיגרים
- טוחנים את חומרי המלית במעבד מזון לתערובת גסה
- מניחים עלה אחד של פילו ומברישים בשמן
- מניחים עליו עלה נוסף ומברישים אותו בשמן
- חוצים את העלים ל2
- בקצה התחתון מניחים כף מהמלית, מקפלים שוליים ומגלגלים לסיגר
- מניחים בתבנית ומורחים שוב בשמן
- מכינים כך את כל הסיגרים.
- אופים 20 דק' להזהבה.
סירופ
- מרתיחים את כל חומרי הסירופ ומצננים
- כשהסיגרים יוצאים מהתנור יוצקים עליהם את הסירופ הקר בנדיבות.
- מפזרים פיסטוקים ומגישים.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yd4wjs6h
כל מתכון שלך פצצה נראה מגרה ומושלם|!
האם ניתן להקפאה? א"כ כמה זמן? תודה
תודה רבה. שמחה שאהבת.
אני לא הייתי מקפיאה. אם כן אז לא אפוי.
כמה זמן נשמר במקרר?
עד שבוע