• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגיות שוקולד
    דף הבית / מתכונים / קינוחי פרווה

    עוגיות שוקולד

    עוגיות קטנות שהן ביס קטן של עונג. מפוצצות בשוקולד ולכן הכנתי אותן קטנות.
    תשמרו אותם בקופסה סגורה כי הן ממכרות…

    העוגיות ללא גלוטן ומתאימות גם לפסח

     

    תבנית סיליקון מלבנים (פיננסייר)

    40 יחידות

    חומרים

    2 ביצים
    50 גר' (רבע כוס) סוכר
    2 כפות שקדים טחונים לאבקה
    2 כפות קוקוס
    180 גרם שוקולד מריר מומס
    150 גרם (3/4 כוס) תערובת שוקולד צ'יפס לבן ומריר

    אופן ההכנה

    • מקציפים את הביצים והסוכר לקצף יציב
    • מקפלים את היבשים והשוקולד המומס
    • מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים לאיחוד
    • שמים בכל שקע כפית מהבלילה
    • אופים בחום של 160 מעלות 10-12 דקות
    • העוגיות נשארות רכות

     

    הערות:  ניתן לקרר את המסה ולהכין כדורים ולאפות.

    צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8hwlej8
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, עוגיות, קינוחי פרווה תגיות: ללא גלוטן, פסח, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    12 תגובות

    1. נטע יגר מרץ 18, 2018 בשעה 4:33 pm הגב

      איזה אתר כיפי. תודה מלכי!
      באיזה תבנית את עושה את העוגיות האלה?

      • malky adler מרץ 18, 2018 בשעה 8:17 pm הגב

        תבנית סיליקון של פיננסייר (מלבנים)

    2. שושנה מרץ 28, 2019 בשעה 5:46 pm הגב

      מה אפשר לשים במקום הקוקוס?

      • malky adler מרץ 31, 2019 בשעה 9:38 am הגב

        את יכולה לשים עוד אבקת שקדים

    3. שולה ציגלניק אפריל 13, 2019 בשעה 11:41 am הגב

      שלום
      העוגיות נראות נהדר
      האם אפשר להכין אותם 4-5 ימים מראש
      תודה

      • malky adler אפריל 14, 2019 בשעה 6:19 am הגב

        אפשר להכין ולהקפיא

    4. טלי לוי מרץ 26, 2020 בשעה 1:09 pm הגב

      הי מלכי יקרה,
      בשל המצב לא נראה לי שאלך ואחפש תבנית כזו.
      רציתי להכין את העוגיות לחג הפסח הקרב עלינו לטובה בע"ה.
      האם ניתן לעצב את העוגיות ביד או דרך מנג'טים קטנים או פשוט לרדת מהמתכון כרגע ?

      מאחלת לך ולמשפחתך חג פסח כשר ושמח,

      • malky adler מרץ 28, 2020 בשעה 5:34 pm הגב

        אפשר בכל תבנית שקעים שיש לך

    5. רחל ינואר 25, 2024 בשעה 2:22 pm הגב

      הי באיזה תכנית לאפות ועל איזה מדף?
      תודה רבה!

      • malky adler ינואר 28, 2024 בשעה 7:25 am הגב

        טורבו
        שליש תחתון או אמצע

    6. לימור נובמבר 28, 2024 בשעה 5:33 pm הגב

      היי מלכי , אתר נהדר מושקע וכיף לשוטט בו ♥️
      האם ניתן לאפות בתבנית נניח 20×20 ולפרוס או תבנית קטנה / גדולה יותר?

      • malky adler דצמבר 5, 2024 בשעה 9:05 am הגב

        אפשרי בהחלט, יצא חיתוכיות.
        לא יודעת לאמר לך את גודל התבנית

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס