עוגיות קטנות שהן ביס קטן של עונג. מפוצצות בשוקולד ולכן הכנתי אותן קטנות.
תשמרו אותם בקופסה סגורה כי הן ממכרות…
העוגיות ללא גלוטן ומתאימות גם לפסח
תבנית סיליקון מלבנים (פיננסייר)
40 יחידות
חומרים
2 ביצים
50 גר' (רבע כוס) סוכר
2 כפות שקדים טחונים לאבקה
2 כפות קוקוס
180 גרם שוקולד מריר מומס
150 גרם (3/4 כוס) תערובת שוקולד צ'יפס לבן ומריר
אופן ההכנה
- מקציפים את הביצים והסוכר לקצף יציב
- מקפלים את היבשים והשוקולד המומס
- מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים לאיחוד
- שמים בכל שקע כפית מהבלילה
- אופים בחום של 160 מעלות 10-12 דקות
- העוגיות נשארות רכות
הערות: ניתן לקרר את המסה ולהכין כדורים ולאפות.
צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8hwlej8
איזה אתר כיפי. תודה מלכי!
באיזה תבנית את עושה את העוגיות האלה?
תבנית סיליקון של פיננסייר (מלבנים)
מה אפשר לשים במקום הקוקוס?
את יכולה לשים עוד אבקת שקדים
שלום
העוגיות נראות נהדר
האם אפשר להכין אותם 4-5 ימים מראש
תודה
אפשר להכין ולהקפיא
הי מלכי יקרה,
בשל המצב לא נראה לי שאלך ואחפש תבנית כזו.
רציתי להכין את העוגיות לחג הפסח הקרב עלינו לטובה בע"ה.
האם ניתן לעצב את העוגיות ביד או דרך מנג'טים קטנים או פשוט לרדת מהמתכון כרגע ?
מאחלת לך ולמשפחתך חג פסח כשר ושמח,
אפשר בכל תבנית שקעים שיש לך
הי באיזה תכנית לאפות ועל איזה מדף?
תודה רבה!
טורבו
שליש תחתון או אמצע