• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת גבינה אישית ותותים
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    עוגת גבינה אישית ותותים

    עוגת גבינה קרה עם בסיס פריך עם אינסרט תותים. שילוב מצויין וקלאסי של תותים וגבינה.

     

    8 מנות בתבנית אישית בצורת לב

     

    חומרים:

    בצק פריך

    150 גרם קמח (כוס+כף)
    110 גרם חמאה/מרגרינה
    40 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר
    40 גרם (1/4 כוס)אבקת שקדים
    1 חלמון

    קולי תות

    200 גרם תותים טחונים (אפשר גם קפואים)
    100 גרם (1/2 כוס) סוכר
    5 גר' ג'לטין (כפית) מומס ב36 גרם מים

    מוס גבינה ושוקולד לבן

    5 חלמונים
    100 גרם (1/2 כוס) סוכר
    20 גרם (כף) גלוקוזה
    60 מ"ל (1/4 כוס) מים
    10 גרם ג'לטין מומס ב60 מ"ל מים
    250 גרם גבינת שמנת
    100 גרם גבינה לבנה
    200 גרם שוקולד לבן מומס
    300 מ"ל שמנת מתוקה

    גלאסז'

    150 גרם מים
    300 גרם סוכר
    300 גרם גלוקוז
    200 גרם חלב מרוכז
    140 גרם מסת ג'לטין (20 גרם ג'לטין +120 גרם מים)
    300 גרם שוקולד לבן
    צבע מאכל אדום

    אופן ההכנה: 

    בצק פריך

    • שמים במעבד מזון את כל החומרים מלבד החלמון ומעבדים לתערובת פירורית
    • מוסיפים חלמון ומעבדים מעט עד לקבלת גושים גדולים
    • אוספים את הבצק ומרדדים בין 2 ניירות אפיה ומקפיאים כחצי שעה
    • קורצים לבבות בגודל התבנית או מעט יותר קטן
    • אופים כ15 דק' להזהבה

    לקולי תות

    • מחממים תותים וסוכר עד להמסת הסוכר
    • ממיסים את הג'לטין כ10 שניות במיקרו עד לקבלת נוזל שקוף
    • מוסיפים לתותים ויוצקים לתבנית חצי כדור קוטר 4 ס"מ
    • מקפיאים כשעתיים

    מוס גבינה ושוקולד לבן

    • מקציפים את החלמונים, במקביל מרתיחים בסיר סוכר, גלוקוזה ומים לסירופ סמיך (למי שיש מדחום 118 מעלות)
    • יוצקים את הסירופ הרותח על החלמונים תוך כדי הקצפה ומקציפים עד קירור, מתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
    • מערבבים גבינות עם שוקולד מומס, מומלץ שכל החומרים יהיו בטמפרטורת החדר על מנת שלא נקבל גושי שוקולד.
    • ממיסים את הג'לטין במיקרו כ10 שניות עד לקבלת נוזל שקוף.
    • מוסיפים אל הג'לטין 2 כפות מתערובת הגבינה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. (השוואת טמפרטורות)
    • מוסיפים את הג'לטין אל קערת הגבינה.
    • מקציפים את השמנת הקצפה רכה למרקם יוגורט.
    • מוסיפים בקיפול את החלמונים והשמנת אל הגבינה.

    גלאסז'

    • מרתיחים מים סוכר וגלוקוזה
    • מוסיפים חלב מרוכז ומרתיחים ל103 מעלות
    • מוסיפים שוקולד, ג'לטין וצבע מאכל וטוחנים
    • מכינים 24 שעות לפני השימוש

    הרכבת המנה:

    • יוצקים ממוס הגבינה עד 3/4 מגובה הרינג
    • מטביעים את הקולי הקפוא הפוך בשאר המוס.
    • מטביעים את הבסיס הפריך.
    • מקפיאים כ6 שעות.
    • מחלצים מהרינג והופכים את הקינוח.על רשת
    • יוצקים גלאסז  בטמפרטורה של 35 מעלות

     

    צילום: נחמי וולף סטיילינג: מיכל ליבוביץ'

    קישור מקוצר: http://tinyurl.com/yy894nt6
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות גבינה, קינוחים אישיים תגיות: גבינה, לב, תותים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת בלינצ'ס גבינה

    עוגת בלינצ'ס גבינה עם גנאש שלושה שוקולדים

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    עוגות גבינה אישיות

    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    10 תגובות

    1. מיטל אוגוסט 3, 2020 בשעה 9:22 am הגב

      אם אני רוצה להכין בתבנית גדולה, איזה קוטר מתאים? והאם אפשר להמיר את הגלוקוזה בסירופ תירס ואיזה כמות אם כן?
      תודה

      • malky adler אוגוסט 3, 2020 בשעה 12:34 pm הגב

        אפשר להכין בתבנית אחת ולא באישי. להערכתי זה מתאים בערך לקוטר 18. גלוקוזה אפשר להמיר בסירופ תירס 1:1

    2. רותם דוד דצמבר 29, 2020 בשעה 5:29 am הגב

      האם אפשר לוותר על החלמונים? לנשים בהריון….

      • malky adler דצמבר 29, 2020 בשעה 6:58 am הגב

        הביצים עוברות תהליך בישול ל84 מעלות. זה מעבר לטמפרטורת פיסטור ולא אמור להיות בעיה לנשים בהריון.
        אם את חוששת תכיני מתכון אחר ללא ביצים. יש מלא מתכונים אחרים לעוגות גבינה בקטגורית עוגות גבינה.

    3. רבקה יולי 28, 2022 בשעה 10:39 pm הגב

      האם יש דרך להמיר את החלב בגלסאג' במשהו אחר? חולמת למצוא לו גרסה פרווה.

      • malky adler יולי 31, 2022 בשעה 9:40 am הגב

        ברור, יש באתר גלאסז פרווה

    4. נעמי אוקטובר 6, 2022 בשעה 5:54 pm הגב

      היי מלכי,
      מכינה את העוגה לצמחונים, האם יש תחליף לג'לטין? אגר אגר? זה יצא זהה?
      תודה רבה!!

      • malky adler אוקטובר 9, 2022 בשעה 7:04 am הגב

        אני לא אוהבת טעם של אגר אגר בכמות שמייצבת. אם יש לך ניסיון עם אגר אגר מוזמנת לנסות

    5. osnat יולי 11, 2023 בשעה 4:29 am הגב

      מהו 140 גרם מסת ג'לטין. מה היחס של הגלטין למים בבקשה?

      • malky adler יולי 11, 2023 בשעה 7:57 am הגב

        20 ג'לטין + 120 מים

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס