• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת גבינה אפויה בשכבות
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת גבינה אפויה בשכבות

    עוגת גבינה אפויה ב3 שכבות ללא צורך במיקסר, לא תאמינו כמה קל להכין אותה

     

    תבנית בקוטר 26

    חומרים:

    בסיס

    200 גרם פטיבר
    90 גר' חמאה מומסת

    שכבה שנייה

    500 גרם גבינה 5%
    3 ביצים
    40 גר' אינסטנט פודינג
    150 גרם (3/4 כוס) סוכר

    שכבה שלישית

    3 שמנת חמוצה (600 מ"ל)
    1 שמנת מתוקה
    2 שקיות סוכר וניל
    4 כפות סוכר

    אופן ההכנה:

    בסיס

    • מרסקים את הפטיבר במעבד מזון או עם מערוך, מערבבים עם החמאה המומסת ושוטחים על התבנית.

    שכבה השנייה

    • מערבבים את כל החומרים עם מטרפה לתערובת חלקה. יוצקים על הבסיס ואופים בחום של 150 מעלות חצי שעה
    • מוצאים מהתנור ל10 דקות קירור.

    הכנת השכבה השלישית

    • מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ויוצקים בזהירות על העוגה האפויה למחצה.
    • יש להזהר, לא לשפוך את התערובת על העוגה, על מנת למנוע ערבוב של השכבות. יש למזוג בזהירות באמצעות כף.
    • אופים עוד 20 דקות.
    • מוציאים מהתנור – העוגה עדיין נראית נוזלית, היא מתייצבת בקירור.
    • יש לקרר לילה לפני ההגשה.
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7qc4jc7
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות גבינה, עוגות ראווה תגיות: גבינה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת בלינצ'ס גבינה

    עוגת בלינצ'ס גבינה עם גנאש שלושה שוקולדים

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    עוגות גבינה אישיות

    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    9 תגובות

    1. תירנית מרץ 22, 2019 בשעה 5:28 pm הגב

      שלום וברכה
      אני רואה שהעוגה די שטוחה וגם אין לי תבנית 26. האם אפשר בתבנית 24? אם כן האם מישתנה משהו באפיה.
      באיזה מיקום בתנור להניח את התבנית?
      תודה רבה ושבת שלום

      • malky adler מרץ 24, 2019 בשעה 10:02 am הגב

        אפשר בהחלט להכין בתבנית קטנה יותר. ללא שינוי. התבנית בשליש התחתון של התנור

    2. רוני יולי 13, 2020 בשעה 6:33 pm הגב

      היי מלכי, אין לי אפשרות להכין את העוגה לילה לפני ההגשה, אלא רק בבוקר ולהגיד אוצה אחרי בערך 10 שעות קירור, זה אמור להספיק?

      • malky adler יולי 14, 2020 בשעה 5:36 am הגב

        בהחלט

    3. נעמי ספטמבר 16, 2021 בשעה 9:33 pm הגב

      היי,
      מה זה הפס שוקולד שיש בתמונה בין 2 השכבות העליונות? אין את זה במתכון.
      תודה

      • malky adler ספטמבר 17, 2021 בשעה 7:38 am הגב

        זה לא פס שוקולד, באפייה העוגה האפויה קצת משחימה

    4. הודיה ספטמבר 28, 2023 בשעה 7:57 am הגב

      אפשר להקפיא את העוגה?

      • malky adler ספטמבר 28, 2023 בשעה 12:12 pm הגב

        לא כדאי להקפיא עוגות גבינה אפויות

    5. אסתר נובמבר 14, 2024 בשעה 12:34 pm הגב

      העוגת גבינה המנצחת!!!!!!!!!!!!!!!!

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס