• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת שכבות קפה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת שכבות קפה

    עוגת קפה קלאסית המתכון הוא מהרפרטואר של אמא שלי ז"ל. מתכון שלא נס ליחו, תמיד טעים ולי הוא מזכיר את הילדות. מקווה שגם אתם תיהנו.

    תבנית 30X40

    חומרים

    לבצק:
    630 גרם (4.5 כוסות) קמח
    1 כפית אבקת אפיה
    4 חלמונים
    400 גרם חמאה/מרגרינה
    10 גרם שמרים יבשים
    1 כף סוכר

    למלית:

    4 חלבונים
    350 גרם (1+3/4 כוס) סוכר
    2 כפות נס קפה

    לבחירה:

    50 גר' אגוזים טחונים

    אופן ההכנה:

    • מחממים תנור ל180 מעלות
    • מרפדים את התבנית בנייר אפיה
    • מערבבים בקערת המיקסר את השמרים עם הקמח
    • מוסיפים את שאר חומרי הבצק ולשים לבצק רך וגמיש.
    • מחלקים את הבצק ל3 חלקים שווים.
    • מקציפים את החלבונים והסוכר למרנג יציב ומקפלים את הקפה פנימה
    • מרדדים עלה אחד לגודל התבנית ומניחים על הנייר
    • מורחים מחצית מכמות המילוי. אם רוצים מפזרים מחצית מכמות האגוזים.
    • מרדדים עלה נוסף, מורחים את המחצית השניה של המלית ומסיימים בעלה השלישי.
    • מחוררים במזלג את העלה העליון.
    • אופים 25 דקות
    • מקררים, חותכים לקוביות ומפדרים באבקת סוכר.
    • העוגה טובה בהקפאה.

     

     

    צילום: נחמי וולף סטילינג: מיכל ליבוביץ'

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ybp3r3nr
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, מתכונים נוסטלגיים תגיות: קפה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    16 תגובות

    1. מור יוניסי ינואר 15, 2020 בשעה 12:43 pm הגב

      היי מלכי,

      האם ניתן להכין את הבצק עם קמח ללא גלוטן?

      • malky adler ינואר 17, 2020 בשעה 6:09 am הגב

        מניחה שאפשר עם קמח תמי, אין לי ניסיון עם זה

    2. לבנת פברואר 16, 2020 בשעה 6:15 pm הגב

      היי מלכי רציתי לשאול איך אפשר לחתוך את העוגה(להגשה יפה) בלי שהיא תישבר מלמעלה?אולי לסמן לפני האפיה?והאם הקרם בין השכבות צריך להיות בשכבה דקה או עבה? תודה רבה!

      • malky adler פברואר 17, 2020 בשעה 7:32 am הגב

        אפשר להקפיא מעט את העוגה ואז יותר קל לחתוך מדויק. את הקרם פשוט לחלק ל2 חלקים בין 3 שכבות של בצק

    3. אביגיל אפריל 28, 2020 בשעה 9:53 am הגב

      אפשר להחליף חלק מהמרגרינה בשמן

      • malky adler אפריל 29, 2020 בשעה 8:28 am הגב

        לא ניסיתי, זו עוגה של פעם וזה המקור. שמן יהיה פחות פריך ופחות יציב

    4. שירה מאי 17, 2020 בשעה 9:29 pm הגב

      הכנתי את העוגה היא היתה מאוד טעימה
      מה שכן הבצק היה כל כך דביק שזה יצא כל כך לא יפה
      אם תוכלי להסביר איך לרדד את הבצק הדביק
      תודה מראש
      שירה

      • malky adler מאי 18, 2020 בשעה 8:34 am הגב

        לא אמור להיות דביק. האם השתמשת בכוסות מדידה? ייתכן ששמת פחות מדי קמח.

    5. מור יוני 22, 2020 בשעה 11:36 am הגב

      מלכי שלום,

      הכנתי את העוגה והבצק יצא מאוד דביק (שקלתי את הקמח במשקל), גם כשניסיתי לרדד אותו בין 2 ניירות אפיה מקומחים זה עדיין לא הלך וגם נשבר. יש איזשהו פתרון?

      תודה רבה

      • malky adler יוני 23, 2020 בשעה 6:02 am הגב

        אין בבצק נוזלים, לא הגיוני שיצא לך דביק. עשית משהו שגוי ככל הנראה. זה מהעוגות של פעם שעשינו אותם מאות פעמים. הבצק צריך לצאת נח לעבודה.

    6. שרה אוגוסט 3, 2022 בשעה 9:48 am הגב

      היי מלכי
      רציתי לשאול אם אפשר לשמור את העוגה בהקפאה?

      תודה!

      • malky adler אוגוסט 4, 2022 בשעה 7:06 am הגב

        בהחלט. בקופסה סגורה

    7. רחל רביבו ינואר 25, 2023 בשעה 6:15 pm הגב

      היי מלכי רציתי לדעת אם אפשר לקמח את הבצק כדי שיהיה יותר נוח לבוד איתו ואייך מרימים את את עלה הבצק שלא יקרע

      • malky adler פברואר 9, 2023 בשעה 2:47 pm הגב

        אפשר לקמח, אני מעדיפה לרדד בין 2 נירות אפיה, כך הבצק לא מתייבש מעודף קמח. מקפיאים מספר דקות , מסירים נייר אפייה עליון ואז הופכים על התבנית או על השכבה הקודמת בקלות ומקלפים את הנייר. כך זה לא נקרע

    8. רבקי ספטמבר 28, 2024 בשעה 8:48 pm הגב

      היי מלכי
      עשיתי את העוגה מספר פעמים יוצאת ממש מוצלחת
      אבל באפיה נוצרות תפיחות לא שוות בחלק העליון שהופכות לשברים
      על אף שחוררתי במזלג
      ושקלתי את חלקי הבצק
      האם יש פתרון לכך? כי העוגה טעימה אבל לא יפה…

      • malky adler ספטמבר 30, 2024 בשעה 3:19 pm הגב

        חורים אמורים למנוע את התפיחה, תנסי לאפות בתנור סטטי. אני אמנם אופה בטורבו ולא קורה לי, אבל אולי התנור שלך חם

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס