• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    פטיפור שוקולד קפה
    דף הבית / מתכונים / קינוחים לסעודת שבת

    פטיפור שוקולד קפה

    פטיפור שוקולד קפה, כדור המורכב מקרם קפה וקרם שוקולד קפה. קל מאד להכנה, מחומרים זמינים. מרשים וטעים, תוכלו להכין לבר מתוקים, למשלוח מנות, אחרי ארוחה בשרית או סתם לפינוק ליד הקפה.

     

     

    20 כדורים

    חומרים

    קרם שוקולד קפה

    125 מ"ל (חצי מיכל) שמנת מתוקה או צמחית
    כפית נס קפה מגורען איכותי
    15 גר' (כף) סוכר
    2 חלמונים
    50 גר' שוקולד מריר
    2 גר' ג'לטין מומס ב12 מ"ל מים קרים

    קרם קפה

    250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה או צמחית
    40 גר' (חצי שקית) אינסטנט פודינג וניל
    כפית נס קפה

    ציפוי שוקולד

    180 גר' שוקולד מריר
    50 גר' (1/4 כוס) שמן
    50 גר' אגוזי לוז גרוסים וקלויים

    אופן ההכנה:

    קרם שוקולד קפה

    • מחממים תוך כדי בחישה שמנת, קפה, חלמונים וסוכר ל84 מעלות (סף רתיחה)
    • מסננים את הקרם מעל השוקולד וג'לטין וטוחנים בבלנדר מוט
    • יוצקים לתבנית שקעים חצאי כדור בקוטר 2 ס"מ ומקפיאים.

    קרם קפה

    • מקציפים את כל החומרים לקם יציב
    • מזלפים לתבנית כדורים בקוטר 4 ס"מ 1/4 גובה
    • מטביעים את הקרם שוקולד קפה הקפוא וממלאים את הכדור על הסוף בקרם.
      מקפיאים

    ציפוי שוקולד

    • ממיסים את השוקולד ומערבבים עם השמן והאגוזים
    • טובלים את הכדורים בציפוי ומניחים על נייר אפיה
    • שומרים במקרר

     

    הערה: אם אין תבנית כדורים אפשר להכין 2 חצאי כדור קוטר 4, באחד להטביע את הקרם שוקולד קפה ולאחר ההקפאה לחבר 2 חצאים, אחד עם קרם שוקולד והשני לא.

     

    צילום: אלי סגל סטטילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/tbfzvdp
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים, קינוחי פרווה, קינוחים לסעודת שבת תגיות: פטיפור, פרווה, קפה, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    21 תגובות

    1. יפה ינואר 22, 2020 בשעה 8:07 pm הגב

      ראשית את אלופה המתכונים שלך מדהימים וכבר ניסיתי כמעט הכל.
      לגבי המתכון של פטיפור שוקולד וקפה, לא הבנתי את השלב של הקרם קפה, אם מטביעים אז שוב יוצא חצי כדור , האם זה אומר שמרכיבים 2 חצאי כדור שבכל אחד מוטבע קרם שוקולד?
      תודה רבה

      • malky adler ינואר 22, 2020 בשעה 8:35 pm הגב

        תודה. כיף לשמוע שאת אוהבת. אם את משתמשת בתבנית חצאי כדור, את מכינה את הקרם שוקולד בתבנית חצי כדור קוטר 2. ואחכ מחצית מהכדורים ממלאה רק בקרם קפה ובמחצית השנייה את שמה מעט קרם קפה ומטביעה בו את החצי כדור הקטן של השוקולד ומיישרת את השוליים. אחכ מחברת 2 חצאי כדור, אחד רק קפה ואחד עם קרם שוקולד.

    2. ליאת ינואר 30, 2020 בשעה 10:55 pm הגב

      תודה על המתכונים הטעימים.
      אם אני רוצה להכין מראש אפשר להקפיא?

      • malky adler פברואר 3, 2020 בשעה 8:10 am הגב

        בהחלט ניתן להקפיא

    3. יעל נהרי מרץ 7, 2020 בשעה 5:10 pm הגב

      הי, הכנתי את הכדורים המדהימים האלו, רציתי לשאול לגבי הצבע הפנימי, בתמונה זה נראה חום אבל בפועל הקרם הוא לבן, זה כך אמור להיות , נכון?

      • malky adler מרץ 8, 2020 בשעה 8:43 am הגב

        חצי כהה וחצי בהיר

    4. אסתי פברואר 7, 2022 בשעה 10:05 pm הגב

      אפשר בלי ג'לטין?

      • malky adler פברואר 9, 2022 בשעה 4:59 pm הגב

        אם תאכלי קפוא או בסמוך להוצאה מהמקפיא. ברגע שמפשיר הוא נמס ללא הג'לטין.

    5. הילה יוני 6, 2022 בשעה 8:48 am הגב

      שלום מלכי,אפשר לעשות חצי כדור קפה חצי כדור שוקולד?האם יחזיק מעמד אפילו שבקפה אין גלטין?

      • malky adler יוני 6, 2022 בשעה 9:02 am הגב

        יש פודינג שמייצב.
        אפשר אבל נראה לי פחות מוצלח

    6. הילה יוני 6, 2022 בשעה 6:29 pm הגב

      תודה רבה

    7. רינה נובמבר 23, 2023 בשעה 9:28 pm הגב

      האם ניתן להחליף את הגלטין באגר אגר?

      • malky adler נובמבר 26, 2023 בשעה 1:23 pm הגב

        לא ממש. אגר אגר מתנהג אחרת. עובד רק מהרתחה ונותן מרקם וטעם שונה

    8. שרי מרץ 5, 2024 בשעה 7:29 pm הגב

      הי מלכי המהממת והמוכשרת!!
      ראשית אני מכורה לאתר שלך..כל פעם שאני מחפשת מתכון קל ומרשים אני נכנסת אליו!!
      ובכל משלוח מנות מפציצה במתכון מנצח שלך:)
      אני מאד רוצה להכין את הפטיפור הזה למשלוחי מנות,אבל לא הצלחתי לצערי להבין לגמרי את השלבים,
      אשמח מאד אם תוכלי להסביר לי בצורה פשוטה איך מכינים את הכדורים,
      אני רוצה להתארגן ולקנות ציוד מתאים ,אשמח שתכתבי לי בדיוק איזה תבניות אני צריכה לקנות בשביל זה..
      כדי שלא אסתבך.
      תודה ענקית על מתכונים מושלמים וטעם מטורף!!!

      • malky adler מרץ 10, 2024 בשעה 12:55 pm הגב

        תבנית חצי כדור יהיה לך הכי נח (כמו שכתוב בסוף המתכון)

    9. ליאת ספטמבר 22, 2024 בשעה 12:05 am הגב

      מלכי היקרה!

      האם כדאי לצפות בשוקולד+חמאת קקאו או ששמן מספיק?
      צריכה לבר מתוקים ורוצה שיהיה עמיד לכמה שעות וטעים.

      תודה רבהההה

      • malky adler ספטמבר 26, 2024 בשעה 8:15 am הגב

        אפשר גם וגם, זה לא קשור ליציבות על הבר אלא למרקם שאת רוצה לקבל.
        שמן בטמפרטורת חדר נוזלי ולכן הציפוי יהיה יותר רך לעומת חמאת קקאו שהיא יציבה ולכן הציפוי יותר פציח.
        ב2 המקרים יהיה עמיד כמה שעות בחדר ממוזג

    10. ברכה דצמבר 17, 2024 בשעה 9:27 pm הגב

      שלום,
      תודה על המתכונים המושלמים
      נהנים כל פעם מחדש
      הקרם שוקולד לא מתקשה לי כבר למעלה משעה במקפיא האם תקין?
      אם לא, מה עושים?

      • malky adler ינואר 1, 2025 בשעה 11:02 am הגב

        זה יכול לקחת גם יותר משעה

        • לאה מרץ 13, 2025 בשעה 8:03 am הגב

          היי,
          הכנתי אתמול את הקרם שוקולד וקפה והוא לא קופא לגמרי, זה תקין? (נשאר יותר במרקם של מוס)
          תודה!

          • malky adler מרץ 13, 2025 בשעה 10:35 am הגב

            בעיקרון זה אמור לקפוא, על איזה טמ' המקפיא שלך?
            אם את יכולה לחלץ מהתבנית ולעבוד זה בסדר

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס