• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    קוביות שוקולד ז'אנדויה
    דף הבית / מתכונים / קינוחי פרווה

    קוביות שוקולד ז'אנדויה

    קוביות מושלמות של מאפה שוקולדי מנוקד בשוקולד ג'אונדויה ומעליו גנאש מפנק. קוביה אחת קטנה ליד הקפה והבוקר שלכם מסודר. רק תזהרו כי חבר מביא חבר וקוביה גוררת קוביה.

    יוצא מעולה בגירסה הפרווה.

     

    50 קוביות

    חומרים:

    לבראוניז

    100 גרם שוקולד מריר

    100 גרם חמאה או מרגרינה או 80 גרם שמן קוקוס

    100 גרם סוכר

    100 גרם אבקת שקדים

    100 גרם קמח

    3 ביצים M

    100 גרם ז'אנדויה *

    לגנאש

    250 גרם שמנת מתוקה או צמחית

    350 גרם שוקולד מריר

    15 גרם גלוקוז

    לפידור

    אבקת קקאו

    אופן ההכנה:

    • ממיסים שוקולד וחמאה
    • מוסיפים ביצים, סוכר, קמח ואבקת שקדים
    • יוצקים לתבנית 20X30
    • חותכים את הג'אנדויה לקוביות ומפזרים מעל הבלילה
    • אופים בחום של 170 מעלות 15 דקות.
    • מקררים לטמפרטורת חדר.

    גנאש

    • מחממים שמנת וגלוקוז לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד וממתינים כחצי דקה
    • טוחנים בבלנדר מוט לתערובת חלקה ומבריקה.
    • יוצקים על הבסיס האפוי
    • מצננים היטב, או מקפיאים
    • חותכים לקוביות של 2.5 ס"מ ומאבקים בקקאו
    • שומרים במקרר ומתפנקים.

     

    * אם אין לכם ג'אנדויה, ערבבו 50 גרם שוקולד מומס עם 50 גרם מחית לוז. שימו במקרר להתייצבות והשתמשו בהתאם למתכון.

     

    הכנתם? אהבתם? שתפו אותי. מוזמנים לכתוב גם בתגובות ואשמח לראות את התוצרים שלכם, שתפו באינסטגרם ובפייסבוק ותייגו אותי.

     

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/uybfgrq
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים, קינוחי פרווה תגיות: מחית לוז, פרווה, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    7 תגובות

    1. מורן מרץ 8, 2020 בשעה 9:08 am הגב

      חייבים גלוקוזה? מה היא עושה למסה?

      • malky adler מרץ 8, 2020 בשעה 9:29 am הגב

        לא חייב, נותן ברק וגמישות לגנאש.

    2. דסי מרץ 9, 2020 בשעה 4:43 am הגב

      שיא השלמות
      הכנתי לפורים

    3. איה ינואר 18, 2021 בשעה 3:58 pm הגב

      מחית לוז זה מחית נוגט?

      • malky adler ינואר 19, 2021 בשעה 7:01 am הגב

        לא. מחית לוז מכילה 100% אגוזי לוז ומחית נוגט מכילה סוכר – בד"כ 50% סוכר 50% לוז.

    4. איה ינואר 19, 2021 בשעה 7:01 am הגב

      היי מה זה מחית לוז? זה מחית נוגט? ואם לא אפשר להכין את זה?
      פשוט רוצה כבר להכין את הקוביות האלה…

      • malky adler ינואר 19, 2021 בשעה 11:55 am הגב

        אפשר לקנות. יש קוראים לזה חמאת לוז. אפשר לבד. קולים אגוזי לוז וטוחנים במעבד מזון עד לקבלת מחית. אם צריך מוסיפים טיפה שמן.

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס