• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    קסטת שוקולד

    הימים חמים ובא להתפנק עם קינוח מרענן או סתם משהו מתוק וקר באמצע היום, קסטת שוקולד מפנקת מתאימה בדיוק לזה

     

    קסטה שוקולד
    6 מנות

    חומרים:

    לעוגיות

    120 גר' חמאה או מרגרינה רכה
    60 גר'(1/2 כוס) אבקת סוכר
    160 גר' (כוס+כף) קמח
    1/4 כפית משחת וניל או אבקת וניל
    1 חלמון

    לקרם שוקולד

    250 מ"ל שמנת מתוקה
    90 גר' שוקולד מריר

    אופן ההכנה

    עוגיות

    • במיקסר עם וו גיטרה מקרימים את החמאה ואבקת הסוכר
    • מוסיפים חלמון ווניל
    • מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק
    • מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה לעובי של 1/2 ס"מ ומקפיאים כחצי שעה
    • קורצים עוגיות בקוטר 6 ס"מ
    • אופים בחום של 150 מעלות 20 דק'
    • ניתן לאפות על משטח סילפאן ואז מתקבלת עוגיה עם דוגמת רשת.

    קרם שוקולד

    • מרתיחים 100 מ"ל מהשמנת ויוצקים על השוקולד.
    • ממתינים כ30 שניות ומערבבים על לקבלת תערובת אחידה
    • מצננים לטמ' הגוף
    • מקציפים את יתרת השמנת ומקפלים אל התערובת.
    • יוצקים לרינגים בקוטר 6 ס"מ עד לגובה של כ3 ס"מ ומקפיאים
    • מחלצים מהרינג ומצמידים 2 עוגיות מ2 הצדדים.

     

     

    צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7hog5vv
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחים אישיים, קינוחים קפואים תגיות: קסטה, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    פאי לימון ללא גלוטן לפסח

    פאי לימון ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    10 תגובות

    1. אביה מאי 22, 2018 בשעה 12:50 pm הגב

      תודה על המתכון לכנאפה. הכנתי לשבועות ויצא מצויין!

      • malky adler מאי 22, 2018 בשעה 1:33 pm הגב

        אני ממש שמחה לשמוע. תודה רבה

    2. יעל מאי 16, 2019 בשעה 5:36 pm הגב

      היי, אני רוצה להכין את המתכון הנפלא הזה,
      היכן ניתן להשיג רינגים במידות שנכתבו במתכון?
      עדיפות לאזור צפון…

      • malky adler מאי 17, 2019 בשעה 8:16 am הגב

        בחנויות מתמחות. אני מניחה שאצל מר קייק, סער, ועוד

    3. רויטל מרץ 3, 2021 בשעה 2:15 pm הגב

      היי
      האם ניתן להוסיף גלטין לקרם שוקולד על מנת לתת לו יציבות?
      אם כן כמה ג'לטין?

      • malky adler מרץ 4, 2021 בשעה 6:15 am הגב

        כשמשתמשים בשוקולד מריר איכותי אין צורך להוסיף ג'לטין. מוצקי הקקאו בשוקולד מספיק יציבים.

    4. SARA יוני 26, 2023 בשעה 2:22 pm הגב

      היי, רצתי לדעת האם הגלידה תהיה טעימה פרווה?

      • malky adler יולי 2, 2023 בשעה 8:42 am הגב

        בהחלט כן. תשתמשי בשוקולד מריר איכותי עם אחוז מוצקי קקאו גבוה

    5. Sarit פברואר 7, 2024 בשעה 10:53 pm הגב

      תודה על מתכונים מעלפים!! רציתי בבקשה לשאול, כמה זמן לפני האירוע אפשר להכין ולהרכיב את הקסטה ולשמור בהקפאה אטומה? תודה

      • malky adler פברואר 12, 2024 בשעה 10:30 am הגב

        עד 3 שבועות

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס