כבר שנים שהקרקרים האלו הם להיט אצל מלא עוקבים, וכל שנה לפני פסח אני מקבלת הודעות שמבקשים את המתכון והוא לא באתר, הוא תמיד היה רק באינסטגרם, ובסטטוס כי לא הספקתי לצלם כמו שצריך.
הגיע הזמן לפרגן להם פוסט
חומרים:
3 ביצים
210 גרם (כוס וחצי) קמח תפו"א
15 גרם (2 כפות שטוחות) סוכר
כפית גדושה מלח
100 גרם (1/2 כוס) שמן
לפיזור
מעט מלח גס
פפריקה (לבחירה)
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה, אפשר לטחון בבלנדר מוט או מעבד מזון או לערבב ידני.
- מורחים שכבה דקה על נייר אפיה או משטח סיליקון (הכמות מספיקה בערך ל3 תבניות תנור)
- מפזרים מלח גס ופפריקה
- אופים בחום של 170 מעלות 10 דקות
- מוציאים וחותכים למלבנים או כל צורה שרוצים
- מכניסים לאפיה נוספת של 15 דקות
- הקרקרים שבירים כשהם דקים, אבל יותר טעימים.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/26vvasxu
אני אופה בטוסטר אובן – על איזה מדף ממליצה והאם את משתמשת בטורבו?
בנוסף האם אפשר לדלג על שלב החיתוך ופשוט לשבור אותם ביד בסיום האפיה?
תודה רבה!
אני לא מכירה טוסטרים, תצטרכי לנסות.
אני אופה בתנור בטורבו
בהחלט אפשר לשבור חופשי אחרי האפייה
ועל איזה מדף את אופה בתנור?
בד"כ די אמצע