הצטרפתי לצוות שווה בדיקה לבדוק מה אוכלים בטו בשבט
מתכון ביסקוטי פרות יבשים
כ40 יחידות
חומרים:
3 ביצים
100 גר' סוכר דמררה (1/2 כוס)
120 גר' קמח (כוס פחות כף)
כפית אבקת אפיה
1/4 כפית קינמון
150 גר' תערובת פרות יבשים
150 גר' תערובת פיצוחים (אגוזי מלך, פיסטוקים, שקדים, אגוזי לוז)
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל180 מעלות
- טורפים ביצים וסוכר.
- מנפים את הקמח אבקת האפיה והקינמון ומוסיפים לתערובת מערבבים לאיחוד.
- מוסיפים את הפרות היבשים והפיצוחים.
- יוצרים כיכר,(ניתן להעזר במסגרת) באורך 30 ס"מ ורוחב 10 ס"מ
- אופים כ30 דקות ומצננים
- פורסים לפרוסות דקות ומסדרים על תבנית אפיה
- מייבשים בתנור בחום של 130 מעלות כ30 דקות
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yczv43a9