• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • קינוחי פרווה
    מגנום ווניל וקרמל
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    מגנום ווניל וקרמל

    המתכון לארטיק מגנום שוקובו צבר הצלחה רבה, אבל היו פניות רבות מאוהבי בווניל וביקשו שאדאג להם למתכון, אז קבלו מגנום ווניל וקרמל (מי שאוהב רק ווניל יכול לוותר על הקרמל)

     

     

    11 ארטיקים

    חומרים:

    ארטיק

    250 מ"ל חלב
    200 גרם שוקולד לבן
    250 גרם שמנת מתוקה

    גרגירים מחצי מקל ווניל או כפית משחת ווניל

     

    לקרמל מלוח:

    75 גרם (1/3 כוס) סוכר
    60 גרם (3 כפות) גלוקוז
    135 גרם (1/2 כוס +כף) שמנת מתוקה
    1/2 כפית ווניל
    120 גרם חמאה
    1 גרם מלח (עדיף מלח אטלנטי)

    ציפוי

    350 גרם שוקולד מריר
    30 גרם חמאת קקאו (או 3 כפות שמן)

    אופן ההכנה:

    ארטיק

    • מחממים חלב ווניל לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד
    • ממתינים כדקה וטוחנים בבלנדר מוט
    • מצננים לטמפרטורת גוף
    • מקציפים את השמנת ומקפלים לתערובת

    קרמל

    • שמים בסיר עם תחתית עבה סוכר וגלוקוז ומחממים עד לקבלת קרמל זהוב, אין צורך לערבב, ניתן לנענע את הסיר מצד לצד במהלך התהליך.
    • במקביל מחממים את השמנת והווניל
    • יוצקים בזהירות את השמנת החמה על הקרמל ומערבבים בכף עץ עד שמתקבל טופי חלק ללא גושים
    • מצננים מעט ומוסיפים את החמאה והמלח
    • טוחנים בבלנדר מוט ומקררים במקרר כשעה או שעתיים
    • יוצקים לתבנית מהבלילה של הארטיק עד מחצית הגובה
    • מזלפים מהקרמל בעזרת שק זילוף או כף מעט קרמל ומכסים ביתרת בלילת הארטיק.
    • מקפיאים לילה להתייצבות

    ציפוי

    • ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו
    • מעבירים לכוס גבוהה וטובלים את הארטיקים
    • מחזיקים מספר שניות עד שהציפוי מתקשה ומניחים על נייר אפייה
    • שומרים במקפיא

    מגנום ווניל קרמל

    צילום: אסף אמברם סטיילינג: נועה קנריק

    שיתוף
    Share this on WhatsApp
    פורסם ב: קינוחים קפואים תגיות: ווניל, מגנום, קרמל
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    magnum yuzo

    מגנום קרמל שוקולד חלב ויוזו

    מגנום פיסטוק דאבל שוקולד

    מגנום פיסטוק דאבל שוקולד מריר ופטל

    גלידוניות ווניל וקרמל

    גלידוניות ווניל וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    ליקר אייריש קרים ופרלינים
    עוגת מוס פטל ווניל
    קסטה פאי לימון
    ריבועי שוקולד שומשום
    טראפלס לימון
    מוס ווניל פרלינה
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    8 תגובות

    1. הילה יולי 26, 2018 בשעה 9:51 am הגב

      נראה מעולה!
      יש אפשרות להכין בגרסא פרווה?

      • malky adler יולי 26, 2018 בשעה 10:28 am הגב

        את הארטיק את יכולה להכין עם קרם קוקוס ושמנת צמחית. הקרמל פחות יצליח בפרווה. קחי בחשבון שזה יהיה הרבה פחות טעים

    2. ליטל יולי 26, 2018 בשעה 12:10 pm הגב

      יוצאים 11 מגנומים בגודל רגיל (התבנית הגדולה של סיליקומארט) או המיני?

      • malky adler יולי 26, 2018 בשעה 12:14 pm הגב

        11 גדולים

    3. חוה אפריל 11, 2019 בשעה 3:06 pm הגב

      היי,
      האם בציפוי ניתן להמיר בשוקולד חלב והאם באותם היחסים?.

      • malky adler אפריל 11, 2019 בשעה 3:17 pm הגב

        אפשר. אותם יחסים

    4. לימור מאי 16, 2019 בשעה 8:25 am הגב

      טמפרטורת גוף – כמה מעולות?

      • malky adler מאי 16, 2019 בשעה 8:27 am הגב

        35 מעלות (כשאני כותבת 35 מעלות שואלים ואם אין לי מדחום? 🙂 )

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Winsite
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    loading ביטול
    Post was not sent - check your email addresses!
    Email check failed, please try again
    Sorry, your blog cannot share posts by email.
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסט
    • הקטן טקסט
    • גווני אפור
    • ניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכה
    • רקע בהיר
    • הדגשת קישורים
    • פונט קריא
    • איפוס