• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • קינוחי פרווה
    תפופאי
    דף הבית / מתכונים / קינוחים לסעודת שבת

    תפופאי

    קינוח כיפי שתמיד אהבנו בבורגר ראנץ היה שוקופאי ואחיו לאוהבי הפירות, תפופאי, בצק עדין במילוי תפוחים , מצופה בפירורים ומטוגן. כל כך טעים…

    הגישו חם עם כדור גלידת ווניל ותתענגו.

    10 יחידות

    חומרים

    לבלינצ'ס

    3 ביצים
    1+1/2 כוסות קמח
    2+1/4 כוסות סודה מוגז או חלב
    3 כפות שמן
    2 כפות סוכר
    קורט מלח

    למילוי

    3 תפוחים גרנד קלופים וחתוכים לקוביות
    25 גרם (2 כפות) מיץ לימון
    150 גרם (3/4 כוס) סוכר
    30 גרם חמאה /מרגרינה
    1/4 כפית קינמון (לבחירה)
    50 גרם פטיבר טחון

    לטיגון:

    100 גרם פטיבר מרוסק

    אופן ההכנה

    בלינצ'ס

    • מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ללא גושים. ניתן להיעזר בבלנדר
    • מרססים מעט שמן במחבת בינונית או מורחים את המחבת בשמן בעזרת נייר סופג. מחממים את המחבת היטב עד שהיא חמה מאוד.
    • יוצקים כחצי מצקת מהבלילה ומטים את המחבת על מנת שהבלילה תשתטח על כל פני המחבת ותתקבל דקיקה. מטגנים
    • כדקה מצד אחד, הופכים לצד שני ומטגנים עוד כחצי דקה. מטגנים כך מחצית מהבלילה.

    מלוי

    • משרים את התפוחים בלימון בזמן הכנת הקרמל
    • מכינים קרמל מהסוכר
    • מוסיפים חמאה
    • מוסיפים תפוחים וחמוציות ומבשלים עד לריכוך
    • מוסיפים קינמון ומצננים
    • מוסיפים את פירורי הפטיבר
    • שמים כף גדושה מהמלית בשליש התחתון של החביתית, מקפלים את השוליים פנימה ומגלגלים.
    • מקפיאים כחצי שעה להתייצבות
    • טובלים את הגלילים בבלילה שנותרה וטובלים בפטיבר מרוסק
    • מטגנים מספר שניות להזהבה
    • אוכלים  חם, מומלץ עם כדור גלידה ווניל

     

    צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק

    שיתוף
    Share this on WhatsApp
    פורסם ב: מתכונים לראש השנה, קינוחי פרווה, קינוחים אישיים, קינוחים לסעודת שבת תגיות: בלינצ'ס, פטיבר, פרווה, תפוחים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    מוס מנגו פרלינה

    קינוח מנגו פרלינה

    פחזניות שוקולד פרלינה וקרמל

    קינוח שכבות פיסטוק לימון ותות

    קינוח שכבות פיסטוק לימון ותות

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    ליקר אייריש קרים ופרלינים
    עוגת מוס פטל ווניל
    קסטה פאי לימון
    ריבועי שוקולד שומשום
    טראפלס לימון
    מוס ווניל פרלינה
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Winsite
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    loading ביטול
    Post was not sent - check your email addresses!
    Email check failed, please try again
    Sorry, your blog cannot share posts by email.
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסט
    • הקטן טקסט
    • גווני אפור
    • ניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכה
    • רקע בהיר
    • הדגשת קישורים
    • פונט קריא
    • איפוס