14 יח'
חומרים
1 חבילה בצק עלים (רצוי על בסיס חמאה)
למילוי
100 גר' (2-3 כפות) ממרח נוגט
100 גר' (2-3 כפות ) ממרח שוקולד רצוי השחר
אופן ההכנה:
- מרדדים את הבצק לעובי של 0.5 ס"מ
- מורחים את השוקלד ומעליו את הנוגט
- חותכים לרצועות ברוחב של 2 ס"מ באורך של 15 ס"מ
- מכל 3 רצועות קולעים צמה
- מחברים את 2 הקצוות ומניחים בתבנית שקעים כשהחיבור בתחתית השקע
- אופים 20-15 דק' בחום של 180 מעלות
- מצננים ומפדרים באבקת סוכר
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8kugxtg
אין על המתכונים שלך
מושלמים מדויקים
וטעימים !!!!!!!!!!!
האם המתכון טוב בהקפאה?
כמו כל בצק עלים.