אגוזי לוז מקורמלים ומצופים בשוקולד, נראה ממתק תמים, אבל אחרי ביס תצטרכו משמעת ממש חזקה כדי להפסיק לנשנש…
חומרים:
150 גרם סוכר
50 מ"ל מים
350 גרם אגוזי לוז מולבנים
300 גרם שוקולד מטומפרר
אופן ההכנה:
- שמים את הסוכר והמים בסיר עם תחתית כבדה
- מבשלים ל 121 מעלות
- מוסיפים את אגוזי הלוז ומערבבים היטב עד שכל האגוזים מצופים בסוכר
- שוטחים על משטח סיליקון או נייר אפיה ומפרידים את האגוזים של ישארו דבוקים זה לזה.
- אופים 20 דקות על 170 מעלות ומצננים
- טובלים את האגוזים בשוקולד ומניחים על נייר אפיה ומפרידים אותם.
- מצננים ושומרים בקופסה אטומה
הערה: ניתן לטבול בשוקולד מומס ולא מטומפרר, ואז יש לשמור את האגוזים במקרר
צילום: אסף אמברם סטיילינג: נועה קנריק
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8jdsgvw