דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    ארטיק נוצ'לה
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    ארטיק נוצ'לה

    ארטיק קל להכנה וטעים במיוחד, לאחרונה קניתי מספר ממרחים והחלטתי לבדוק איך לשלב אותם בקינוחים, ארטיקים הן רעיון מצוין.

    ממרח נוצ'לה הוא ממרח אגוזי לוז . הממרח די מתוק ולכן בחרתי לצפות את הארטיקים בשוקולד מריר ומעט פולי קקאו שמאזנים את הטעם. בני הבית מאד אהבו את התוצאה.

     

    13 ארטיקים

    חומרים:

    500 גרם שמנת מתוקה

    400 גרם חלב מרוכז  (אם אין לכם חלב מרוכז תכינו לבד, לפי המתכון כאן)

    200 גרם ממרח נוצ'לה (להשיג בחנויות המתמחות)

    לציפוי:

    400 גרם שוקולד מריר

    50 גרם חמאת קקאו

    פולי קקאו

     

    מגנום נוצ'לה

     

    אופן ההכנה:

    ארטיק

    • מקציפים שמנת מתוקה
    • מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים לאיחוד
    • מוסיפים מחצית מכמות הממרח ומערבבים לאיחוד
    • מזלפים לתבנית מגנום
    • שמים בכל ארטיק כפית מהממרח שנותר ומשיישים בעזרת קיסם
    • תוקעים מקל ומקפיאים

    ציפוי:

    • ממיסים שוקולד וחמאת קקאו
    • שמים בכוס גבוהה וטובלים את הארטיקים
    • מקשטים בפולי קקאו
    • נהנים מכל ביס

     

    מגנום נוצ'לה

    הכנתם קינוח מהאתר?יש לכם שאלות?  אני תמיד שמחה להיות אתכם בקשר באינסטגרם או בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y77dzsmu
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחים קפואים תגיות: ארטיק, חלב מרוכז, חלבי, מגנום, ממרח נוצ'לה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    ארטיק לוטוס קפה

    ארטיק לוטוס קפה

    מגנום דובאי

    ארטיק חלבה בסיגנון שוקולד דובאי

    ארטיק ווניל עם פאדג' שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    20 תגובות

    1. מישל אפריל 26, 2020 בשעה 7:27 am הגב

      בוקר טוב מלכי נראה מושלם.
      על איזה חברה של ממרחים את ממליצה? תודה

      • malky adler אפריל 26, 2020 בשעה 7:30 am הגב

        אני קניצי אצל צ'וקי בבני ברק. לא מאמינה שיש הבדל גדול בין הממרחים.

        • מישל אפריל 26, 2020 בשעה 7:44 am הגב

          תודה

    2. אוסנת אפריל 26, 2020 בשעה 7:59 am הגב

      בוקר טוב! נראה נהדר. שאלה: כאשר מוסיפים את החלב מרוכז לשמנת המוקצפת וממשיכים להקציף אז הנפח יורד… האם צריך לשנות את מהירות ההקצפה? איך שומרים על האווריריות?

      • malky adler אפריל 26, 2020 בשעה 8:00 am הגב

        הנפח לא יורד מקציפים עוד קצת לאיחוד

        • אוסנת אפריל 26, 2020 בשעה 11:14 am הגב

          תודה

    3. פזית אפריל 26, 2020 בשעה 9:10 am הגב

      היי מלכי
      תודה על המתכון נראה נפלא
      אם אין לי חמאת קקאו אפשר להשתמש בשמן?
      ואיפה אפשר לקנות חמאת קקאו ומה התפקיד שלה
      תודה

      • malky adler אפריל 26, 2020 בשעה 9:13 am הגב

        חמאת קקאו מדללת את השוקולד. אם את מחליפה בשמן הציפוי לא יהיה קראנצ'י. חמאת קקאו הוא מרכיב השומני של השוקולד ולכן מוסיפים אותו. שמן הופך את הציפוי לדק יותר אבל הוא יהיה פחות פציח.
        חמאת קקאו ניתן להשיג בחנויות מתמחות.

    4. דבורי וולקוביץ מאי 4, 2020 בשעה 3:12 pm הגב

      לכמה זמן מקפיאים את המגנום?

      • malky adler מאי 4, 2020 בשעה 4:18 pm הגב

        לילה (או עד שמצליחים לחלץ חלק מהתבנית

    5. חני מאי 7, 2020 בשעה 8:19 am הגב

      ממרח נוצ'לה אם אין מה אפשר במקום?

      • malky adler מאי 7, 2020 בשעה 8:40 am הגב

        נוטלה, מחית נוגט, ממרח חלבה, אפשר לשחק עם הטעמים

    6. שלומית עומרי ספטמבר 26, 2020 בשעה 7:52 am הגב

      את הציפוי (השוקולד וחמאת הקקאו) ניתן לחמם שוב במקרה שהתקרר?

      • malky adler ספטמבר 29, 2020 בשעה 3:08 pm הגב

        כן

    7. רבקי ינואר 19, 2021 בשעה 3:59 pm הגב

      האם המגנומים יחזיקו מעמד חצי שעה 40 דקות מחוץ למקרר?

      • malky adler ינואר 19, 2021 בשעה 6:41 pm הגב

        ייתכן שבמקום קר או בצידנית ישרדו אבל יהיו רכים מדי לאכילה ויצטרכו לחזור להקפאה לפני האכילה

    8. רחל ינואר 19, 2021 בשעה 8:01 pm הגב

      היי מלכי, הקפאתי את המגנומים לכמעט 30 שעות במקפיא סגור ובכל זאת הם לא יצאו חלק מהתבנית
      וגם את אה שהצלחתי לחלץ יחסית טוב, הם לא הצליחו להחזיק מעמד בציפוי השוקולד.
      לעומת זאת השוקובו שושה שוקולדים שהכנתי, יצא מצוין מהתבנית.
      מה הסיבה לכך? והאם זה קשור לחלב המרוכז?
      תודה על מתכונים מנצחים

      • malky adler ינואר 20, 2021 בשעה 8:35 am הגב

        בגלל כמות הסוכר שיש בחלב מרוכז יותר קשה להם לקפוא. אני מעבירה את המקפיא למינוס 23 מעלות לכמה שעות וקופא מעולה.
        אחרי שמחלצת מהתבנית מקפיאה קצת שוב לפני הציפוי

    9. שירה בן שהם יוני 17, 2021 בשעה 2:42 pm הגב

      שלום. אני אשמח לדעת בבקשה האם יש תחליף לחמאת קקאו? אם כן, מה?
      וגם האם יש אפשרות להכין חמאת קקאו בבית?
      תודה רבה לך מראש על הכל אוהבת♥️

      • malky adler יוני 19, 2021 בשעה 7:59 pm הגב

        חמאת קקאו זה השמן של פולי הקקאו. לא מכינים לבד.
        אפשר לשים שמן אבל אז זה פחות קראנצ'י

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד