שוקולד קוקוס הוא שילוב מאד מוצלח ואהוב במשך השנה. רציתי לנסות אותו בגירסת הפסח. עם האתגר של פרווה, ללא קטניות וללא שרויה.
אפשר גם ללא מיקסר, טורפים את הביצים והסוכר היטב , ומוסיפים את השאר ידנית
תבנית קוטר 22 או 2 אינגליש קייק 23 ס"מ
חומרים:
עוגת שוקולד פקאן
500 גרם תערובת הפלא לפסח ללא קטניות (של קמח תמי)
כפית אבקת אפייה
4 ביצים M
40 גרם סוכר
160 גרם שמן
70 גרם מיץ תפוזים טרי
50 גרם פקאן
80 גרם שוקולד
80 גרם קוקוס
אופן ההכנה:
עוגה
- מחממים תנור ל170 מעלות
- טוחנים במעבד מזון את הקמח, אבקת אפיה והשוקולד ומוסיפים את הקוקוס לקערה
- מקציפים ביצים וסוכר כ 7-10 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
- שמים במד ליטר שמן ומיץ תפוזים
- מנמיכים את מהירות המיקסר מוסיפים לסירוגין את הנוזלים והיבשים ומערבבים לאיחוד
- יוצקים לתבנית
- אופים כ45 דקות
- מפדרים באבקת סוכר ומגישים
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/2yrcqjqp
מה ההכשר של קמח תמי?
אני השתמשתי בזה שכאן בקישור, כשרות בדץ עדה חרדית
היי. איפה ניתן להשיג??? אף פעם לא ראיתי בכשרות של בדץ עדה חרדית
יש בכל הסופרים ויש גם בחנויות און ליין (אני ראיתי בקוק סטוק, שפע, יש אושר עד וכו)
האם זה הגיוני 40 גר סוכר?
כן,תערובת הפל אמכילה סוכר