• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    בראוניז פרווה מפנקים שאני מכינה הרבה פעמים, וניסיתי לשדרג אותם שיתאימו גם כקינוח לשבת, אז הוספתי קרמל קפה וגנאש מפנק, יצא מושחת וטעים.

    לפעמים כשבא לכם פינוק עם הקפה, מספיק קוביה קטנה ואתם מסודרים.

     

    תבנית 20X30

    חומרים:

    בראוניז

    170 גרם שוקולד מריר

    65 גרם סוכר

    70 גרם סירופ גלוקוזה

    135 גרם שמן

    כף נס קפה

    3 ביצים M

    45 גרם קקאו

    40 גרם קמח

    קרמל

    150 גרם סוכר

    120 גרם סירופ גלוקוזה

    240 גרם קרם קוקוס או שמנת צמחית

    20 גרם פולי קפה או תמצית אספרסו

    200 גרם  שוקולד מריר

    גנאש

    220 גרם קרם קוקוס או שמנת צמחית (או חלבית)

    220 שוקולד מריר

    אופן ההכנה:

    בראוניז

    • ממיסים בבן מרי שוקולד,סוכר, סירופ גלוקוזה, נס קפה  ושמן
    • מוסיפים ביצים וטורפים לאיחוד
    • מוסיפים קמח וקקאו מנופים (למניעת גושים)
    • יוצקים לתבנית ואופים 180 מעלות (טורבו) 15 דקות

    קרמל

    • חולטים את פולי הקפה בקרם קוקוס (או שמנת) , מרתיחים, מסירים מהאש ומכסים בנילון נצמד ל20 דקות.
    • מסננים ומשלימים את משקל הקרם קוקוס ל240 גרם.
    • ניתן לוותר על שלב זה ולהשתמש בתמצית אספרסו איכותית או נס קפה.
    • מכינים קרמל יבש מהסוכר והסירופ גלוקוזה עד לקבלת צבע עינברי
    • מחממים את קרם הקוקוס או השמנת ומערבבים בזהירות עם הקרמל לקבלת טופי חלק
    • מסירים מהאש, מוסיפים שוקולד ומערבבים להמסה.
    • מצנים מעט ויוצקים על הבראוניז.
    • מקפיאים להתייצבות

    גנאש

    • מחממים שמנת לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד וטוחנים בבלנדר מוט
    • יוצקים על הקרמל
    • שמים במקרר להתייצבות מלאה
    • חותכים לקוביות של 3 ס"מ ומתפנקים

    קישור מקוצר: http://tinyurl.com/yqu6vdta
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, ממתקים וחטיפים, קינוחי פרווה, קינוחים לסעודת שבת תגיות: פרווה, קפה, קרמל, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    9 תגובות

    1. בת מרץ 20, 2024 בשעה 4:47 pm הגב

      מה במקום גלוקוזה?
      תודה רבה

      • malky adler מרץ 31, 2024 בשעה 12:10 pm הגב

        סירופ תירס

    2. תמר ספטמבר 8, 2024 בשעה 5:20 pm הגב

      אפשר להקפיא?

      • malky adler ספטמבר 9, 2024 בשעה 7:54 am הגב

        בהחלט

        • תמר ספטמבר 9, 2024 בשעה 3:50 pm הגב

          תודה רבה

    3. מילי פברואר 21, 2025 בשעה 5:35 am הגב

      אפשר לוותר עם הסירופ גלוקוז?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 9:07 am הגב

        בפרווה לא ממליצה, בחלבי אפשר לעשות מתכון אחר של טופי

    4. מנוחה מאי 2, 2025 בשעה 6:29 am הגב

      האם אפשר ללא סירופ גלוקוז ולא סירופ תירס?
      אני רוצה את המתכון בגרסת פרווה

      • malky adler מאי 2, 2025 בשעה 3:57 pm הגב

        המתכון בגירסה פרווה.
        סירופ גלוקוזה תורם כאן למרקם, לא ממליצה לוותר

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס