בראוניז שוקולד פאדג'יים במיוחד, עם ציפוי קוקוס משוייש בשוקולד.
חול המועד פסח, זמן לניסיונות. שמחה לשתף אתכם בתוצאה שהיא גם פרווה, ללא גלוטן, ללא חשש קטניות וללא שרויה, הרבה ללא אבל יצא טעים אש.
תבנית 20X20
חומרים:
בראוניז:
220 גרם שוקולד
130 גרם שמן
130 גרם סוכר
3 ביצים
30 גרם קקאו
30 גרם קמח תפו"א או קורנפלור
15 גרם אבקת שקדים
לשכבת קוקוס
3 חלבונים
100 גרם סוכר
60 גרם קוקוס
אופן ההכנה:
- ממיסים שוקולד, שמן וסוכר (במיקרו או על בן מרי)
- מוסיפים ביצים זו אחר זו תוך כדי טריפה
- מוסיפים יבשים (קמח תפו"א, קקאו ואבקת שקדים) ומערבבים לאיחוד
- משאירים בצד 1/2 כוס מהבלילה ואת היתר יוצקים לתבנית
- מקציפים חלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת מרנג יציב.
- מוסיפים קוקוס ומקפלים למרנג.
- יוצקים מעל שכבת הבראוניז.
- שמים תלוליות של בלילת הבראוניז ששמנו בצד.
- משיישים בעזרת שיפוד.
- אופים בחום של 160 מעלות 30 דקות.
העוגה נאפתה וחוסלה
ביננו, היא טעימה קצת יותר מידי 🙂
תשמש אותנו לאורך השנה בגלל רגישות לגלוטן, בקיצור: פשוט מופלאה!!!, תודה!
בוקר טוב בעוגת בראוניס עם קוקוס אפשר חמאה במקום שמן? תודה
כן. להוסיף לכמות השמן עוד 20%
רציתי לשאול רשום 3 ביצים לתערובת של השוקולד. ועוד 3 חלבונים?
או בתערבות של השוקולד שמים רק 3 חלמונים?
נראה טוב אני רוצה להכין.
כן. 3 ביצים שלמות + 3 חלבונים
איך בודקים אם העוגה מוכנה?
אפשר לנסות עם קיסם
הי מלכי יקרה,
כמה זמן מראש אפשר להכין ולהקפיא?
אפשר להקפיא בקופסה אטומה גם 3 שבועות