חיתוכיות קלות להכנה השילוב החמוץ מתוק מושלם . נסו ותהינו.
תבנית 15X25
חומרים:
לבסיס
150 גר' פטיבר מרוסק (כוס וחצי)
100 גר' חמאה מומסת
50 גר' סוכר (1/4 כוס)
לשכבת לימון
100 גר' מיץ לימון (1/2 כוס)
גרידה מלימון אחד
4 חלמונים
1 מיכל חלב מרוכז (400 גר')
אופן ההכנה
- מערבבים פטיבר מרוסק עם סוכר וחמאה מומסת
- שוטחים בתבנית ואופים בחום של 180 מעלות 12 דק'
- מערבבים את חומרי המלית
- יוצקים על הבסיס ואופים כ15-20 דק' להתייצבות
- מצננים וחותכים לקוביות
- מאבקים באבקת סוכר ומגישים
צילום: אלי סגל סטילינג: מיכל ליבוביץ'
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ya733uao
היי יש מצב להכין את זה פרווה איכשו?
יש מתכון אחר לחיתוכיות שאפשר לעשות פרווה.
המתכון כאן