חיתוכיות ריבה הן אחת העוגות האהובות עלי, קינוח קליל ומהיר הכנה. והפעם בגרסת הפסח שלו. קינוח ללא גלוטן לכל השנה והוא אפילו פרווה ללא תחליפים.
תבנית 30X20
חומרים:
בצק
280 גרם (2 כסות) קמח תפוחי אדמה
190 גרם שמן קוקוס או 150 גרם (3/4 כוס) שמן
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
65 גרם (3/4 כוס) אבקת שקדים
1 ביצה
מילוי
350 גרם קונפיטורת תות איכותית
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה.
- שוטחים בתבנית 2/3 מכמות הבצק
- אופים בחום של 160 מעלות (טורבו) 10 דקות
- מוציאים מהתנור ומורחים בזהירות את הריבה
- מפוררים על פומפיה את שארית הבצק
- אופים עוד כ-25 דקות להזהבה.
- מצננים וחותכים לקוביות
העוגיות הכי מושלמות מוצלחות וטעימות מרוב המתכונים של פסח
מומלץ ביותר!!!!❤️❤️
מתכון מעולה!
תודה
אפשר להכין אתזה מקמח רגיל ולא קמח תפו״א?
יש כאן מתכון עם קמח רגיל
ילך גם עם קונפיטורות שזיפים?
כן
הכנתי ויצא מושלם , תודה רבה 🙂
איזה כיף לשמוע. תודה רבה
יצא טיפה דביק. זה בסדר?
אולי אפיה של עוד 5 דקות